Meghan Markle snimljena je u izlasku tijekom kojeg je napustila luksuzno imanje na kojem živi i otpustila se na posebno mjesto.

Galerija


Još uvijek aktualna britanska vojvotkinja Meghan Markle viđena je u javnosti prvi put, izvan svog trenutačnog, 14 milijuna dolara vrijednog kanadskog doma, nakon što su ona i princ Harry objavili da se odriču svojih kraljevskih dužnosti.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj nakon svega reći na to? Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti?

Kamere su ju snimile nakon što je napustila luksuzno imanje u jutarnjim satima, odakle se uputila u zračnu luku Victoria Harbour. Tamo je stigla dvadesetak minuta kasnije, nasmiješena i dobro raspoložena, u pratnji svog sigurnosnog tima.

Fotografije pogledajte ovdje.

Potom se otputila u ženski centar Downtown Eastside Women's Center kako bi pružila podršku njegovim zaposlenicima i korisnicima. Centar je fotografiju na kojoj Meghan pozira s osam žena objavio na svom profilu na Facebooku.

"Pogledajte tko nas je danas došao posjetiti! Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle posjetila nas je kako bismo razgovarali o problemima s kojima se žene susreću u današnjem društvu", stoji u opisu fotografije.

Jedna od zaposlenica centra za Daily Mail je izjavila kako su bili iznenađeni Meghaninim posjetom i postali su svjesni toga da je tamo kada su ju vidjeli da razgovara s voditeljima. Inače, centar se bavi savjetovanjem, pripremanjem toplih obroka i ispunjavanjem osnovnih potreba za žene i djecu s potrebom.

"Pitala je što žene sve trebaju i zanimala se kako ih može podržati. Bio je to ugodan sastanak", izjavila je jedna od zaposlenica, no nije poznato planira li Meghan dugoročno surađivati s centrom.

Dok se oporavlja od prekida i teške godine, bujnim oblinama lomi srca svojih muških obožavatelja