Meghan Markle snimljena je u izlasku tijekom kojeg je napustila luksuzno imanje na kojem živi i otpustila se na posebno mjesto.

Galerija


Još uvijek aktualna britanska vojvotkinja Meghan Markle viđena je u javnosti prvi put, izvan svog trenutačnog, 14 milijuna dolara vrijednog kanadskog doma, nakon što su ona i princ Harry objavili da se odriču svojih kraljevskih dužnosti.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom" Meghan Markle i princ Harry Neobično i pomalo jezivo otkriće samo nekoliko metara od luksuznog doma Meghan i Harryja, tome se siguno nisu nadali u svojoj blizini

Kamere su ju snimile nakon što je napustila luksuzno imanje u jutarnjim satima, odakle se uputila u zračnu luku Victoria Harbour. Tamo je stigla dvadesetak minuta kasnije, nasmiješena i dobro raspoložena, u pratnji svog sigurnosnog tima.

Fotografije pogledajte ovdje.

Potom se otputila u ženski centar Downtown Eastside Women's Center kako bi pružila podršku njegovim zaposlenicima i korisnicima. Centar je fotografiju na kojoj Meghan pozira s osam žena objavio na svom profilu na Facebooku.

"Pogledajte tko nas je danas došao posjetiti! Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle posjetila nas je kako bismo razgovarali o problemima s kojima se žene susreću u današnjem društvu", stoji u opisu fotografije.

Jedna od zaposlenica centra za Daily Mail je izjavila kako su bili iznenađeni Meghaninim posjetom i postali su svjesni toga da je tamo kada su ju vidjeli da razgovara s voditeljima. Inače, centar se bavi savjetovanjem, pripremanjem toplih obroka i ispunjavanjem osnovnih potreba za žene i djecu s potrebom.

"Pitala je što žene sve trebaju i zanimala se kako ih može podržati. Bio je to ugodan sastanak", izjavila je jedna od zaposlenica, no nije poznato planira li Meghan dugoročno surađivati s centrom.

Dok se oporavlja od prekida i teške godine, bujnim oblinama lomi srca svojih muških obožavatelja