Meghan Markle ne želi oca Thomasa Marklea u svom životu.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle neće dozvoliti svojim članovima obitelji da joj se vrate u život, i to kako bi zaštitila sina Archieja, izjavili su njoj bliski izvori za Daily Mail.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video Kraljica Elizabeta i princ Harry Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah

Naravno, pri tom se misli na njezina oca, 74-godišnjeg Thomasa Marklea, s kojim 37-godišnja Meghan nije razgovarala više od godinu dana, te 54-godišnju polusestru Samanthu.

Thomas navodno na više načina pokušava doći i ponovno uspostaviti kontakt s mlađom kćeri, no ona ga ignorira jer tvrdi da ju je izdao, piše Mirror.

Vjeruje se kako je zbog toga s vremenom postala bliža sa svojim svekrom i 70-godišnjim princem Charlesom, a pogotovo u posljednje vrijeme dok se sa suprugom princem Harryjem priprema za subotnje krštenje njihova prvorođenog sina Archieja.

"Meghan je čvrsto odlučila kako za njezina oca i članove njegove obitelji u njezinu životu trenutno nema mjesta. Ima oko sebe čvrstu obiteljsku zajednicu, preslatkog sina i jasna je pri odluci da ga odgaja u pozitivnom okruženju", izjavio je neimenovani izvor za Daily Mail.

Dodao je i kako su šanse za ponovno zbližavanje s ocem ravne nuli i da bez obzira na to što Charlesa ne doživljava kao očinsku figuru, on se tako prema njoj ponaša, a ona vjeruje da je principijelan čovjek. Podsjećamo, princ Charles je bio i taj koji je Meghan doveo do oltara na kraljevskom vjenčanju jer je njezin otac bio navodno spriječen zbog srčanih problema, nakon što se saznalo da je paparazzima prodao njezine i Harryjeve fotografije. Meghan mu to dosad nije oprostila i nije ga pustila natrag u svoj život.

Za razliku od Thomasa, 62-godišnja Meghanina majka Doria Ragland bila je uz kćer na vjenčanju, kao i na porođaju.

Nekad je bila jedna od najzanosnijih žena, a danas se o njoj priča zbog braka s 25 godina starijim