Rade po svom

Pogledajte opuštene trenutke princa Harryja i Meghan, ovako se zabavljaju otkako su se odvojili od kraljevske obitelji

Prince Harry Prince Harry Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Prince Harry Prince Harry Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle bodrila je svog supruga Harryja, dok je zajedno s prijateljem Nachosom Figuerasom zaigrao polo dvoboj i osvojio drugo mjesto.

Princ Harry proteklih dana pridružio se svom prijatelju, Nachou Figuerasu na polo meču. Zajedno su osvojili drugo mjesto, veliku podršku sa strane pružala im je Meghan Markle, a sve su zabilježili fotografi. 

Pogledaj i ovo Princ Harry Bila je to greška Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

Prvi dan Meghan je nosila kratke traper hlače i plavu bluzu, uz koje je kombinirala sunčane naočale i sandale, a cijelokupni izgled zaokružila je uglađenim repom. Drugi dan, odlučila se za bijele kratke hlače i bijelu košulju uz koje je uvrstila smeđe sandale i remen. Tu modnu kombinaciju upotpunila je sunčanim naočalama i niskom punđom.

Dok je vojvotkinja sa strane bodrila svog supruga Harryja, čini se kako su djeca, Archie i Lillibet, ostala kod kuće.

Ovo nije prvi put da je princ Harry zaigrao polo meč sa svojim prijateljem. Naime, Figueras je podijelio nekoliko fotografija i videa, prisjećajući se vremena provedenog na polo terenu, uz poruku: "Oduševljen sam što ću jahati zajedno sa svojim prijateljem, princom Harryjem, i ostatkom tima Los Padres na Memorijalu Harry East Memorial @santabarbarapoloclub Turnir."

"Zajedno smo se vozili mnogo puta kroz protekle godine i sada kada smo oboje roditelji, posebno je to što možemo provesti ovo vrijeme zajedno. Ime Los Padres inspirirano je blizinom terena Los Nacionalna šuma Padres, a također i zbog naše povezanosti kao očeva.", dodao je još Figueras.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Figueras (@nachofigueras)

Prisjetimo se, Harry se također pridružio Zakladi "5Rights" jer su u ponedjeljak pokrenuli seminar "Global Child Online Safety Toolkit", gdje je govorio o utjecaju digitalnog svijeta i društvenih medija na djecu.

"Kao roditelji, moja supruga i ja zabrinuti smo za sljedeću generaciju koja odrasta u svijetu u kojem se s njima postupa kao s digitalnim eksperimentima za tvrtke kako bi zaradile novac i gdje su stvari poput mržnje i štete nekako normalizirane", izjavio je 37-godišnji Harry i dodao da se nada da njegova djeca neće odrastati u online svijetu kakav trenutačno postoji. 

"Nisam stručnjak za pravo ili tehnologiju, ali jesam otac'', zaključio je. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 12 +11 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 10 Celebrity Slovio je kao zakleti neženja i vječiti zavodnik, ali čini se da je ova djevojka uspjela primiriti njegovo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene