Kate Middleton osvojila je princa Williama, ali i cijelu njegovu obitelj, kao i britansku javnost. S druge strane, o odabranici princa Harryja zna se puno, no ona se o vezi oglašava jako rijetko.

Galerija


I dok cijeli svijet oduševljeno prati novosti oko još jedne bebe princa Williama i Kate Middleton, o princu Harryju manje se priča. Ipak, i njegov ljubavni život podjednako je zanimljiv. Otkako je prošle godine otkriveno da ljubi glumicu Meghan Markle, svi žele znati detalje te ljubavne priče. A sada je lijepa Meghan ponešto i otkrila za listopadsko izdanje Vanity Faira.

O ljubavi s najpoželjnijim neženjom na svijetu, Meghan ima samo riječi hvale. "Hodali smo pola godine u tajnosti prije nego su novinari to saznali. Cijelo vrijeme sam radila i moj život je tekao potpuno normalno. Nije me veza promijenila, nikad nisam dopuštala da se mijenjam zbog muškarca", tvrdi Meghan.

"Mi smo samo dvoje ljudi koji se vole i sretni su zajedno. To je prilično jednostavno. Naravno da ima novih izazova na koje nisam naviknula, ali imam podršku prijatelja i dečka. Novine ne čitam i ne znam što se piše, tako da sam s te strane jako mirna", dodala je lijepa glumica. Sve su glasnija šuškanja da bi Meghan mogla postati nova članica kraljevske obitelji, iako u tom slučaju kraljica Elizabeta neće prisustvovati svadbi.

Naime, kraljica ne može biti na vjenčanju princa Harryja jer je Meghan razvedena.

Meghan Markle (Foto: Getty)
Meghan Markle (Foto: Getty)