A njemu je žao

Zamjerila mu što nije došao? Meghan s ocem Thomasom na dan vjenčanja nije razgovarala

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle (Foto: Mirjana Filipović) Galerija

Umjesto oca Thomasa Marklea, Meghan Markle u subotu je do oltara i princa Harryja dopratio princ Charles. Otkako se udala, bivša glumica nije razgovarala s ocem, koji je dolazak na vjenčanje otkazao samo nekoliko dana ranije.

Thomas Markle trebao je svoju kćer Meghan dopratiti do oltara na kraljevskom vjenčanju s princem Harryjem, no samo nekoliko dana prije nego što je par izrekao sudbonosno ''da'', otac bivše glumice otkazao je dolazak na vjenčanje.

Pogledaj i ovo Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 Dokaz za sve U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

U tom je trenutku kao razlog naveo srčane probleme, ali veliku ulogu zasigurno su imale lažne paparazzo fotografije koje je 73-godišnji Thomas snimio u dogovoru s fotografom. No kako pišu strani mediji, sredinom prošlog tjedna Markle je zbilja bio na operaciji. 

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Umjesto oca Meghan je do oltara doveo princ Charles, a kako sada tvrde izvori upoznati s ovom situacijom, nekadašnja zvijezda serije ''The Suits'' na dan vjenčanja s ocem se nije čula niti je razgovarala s njim. On je pak za medije rekao da je izmjenu zavjeta s radošću gledao u televizijskom prijenosu.

''Moja kći sada je vojvotkinja i ja je neizmjerno volim. Kada gledate svoje dijete kako se udaje, sto misli prolazi vam kroz glavu, sjetio sam se dana kad je rođena, prvog trenutka kada sam je primio u naručje. Uvijek ću žaliti što nisam bio uz nju na najvažniji dan u njezinu životu. Ceremonija je bila predivna'', rekao je.

Jedina članica Meghanine obitelji koja je bila na vjenčanju bila je njezina majka Doria koja je vidljivo emotivno proživljavala cijeli događaj.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene