Umjesto oca Thomasa Marklea, Meghan Markle u subotu je do oltara i princa Harryja dopratio princ Charles. Otkako se udala, bivša glumica nije razgovarala s ocem, koji je dolazak na vjenčanje otkazao samo nekoliko dana ranije.

Galerija


Thomas Markle trebao je svoju kćer Meghan dopratiti do oltara na kraljevskom vjenčanju s princem Harryjem, no samo nekoliko dana prije nego što je par izrekao sudbonosno ''da'', otac bivše glumice otkazao je dolazak na vjenčanje.

Vezani članci Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza zamolila sve da joj ne donose darove za vjenčanje, razlog tome zbilja je lijep Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle poslala pismo ocu u kojem ga preklinje: "Prestani me maltretirati"

U tom je trenutku kao razlog naveo srčane probleme, ali veliku ulogu zasigurno su imale lažne paparazzo fotografije koje je 73-godišnji Thomas snimio u dogovoru s fotografom. No kako pišu strani mediji, sredinom prošlog tjedna Markle je zbilja bio na operaciji. 

Meghan Markle (Foto: Profimedia)
Thomas Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Umjesto oca Meghan je do oltara doveo princ Charles, a kako sada tvrde izvori upoznati s ovom situacijom, nekadašnja zvijezda serije ''The Suits'' na dan vjenčanja s ocem se nije čula niti je razgovarala s njim. On je pak za medije rekao da je izmjenu zavjeta s radošću gledao u televizijskom prijenosu.

''Moja kći sada je vojvotkinja i ja je neizmjerno volim. Kada gledate svoje dijete kako se udaje, sto misli prolazi vam kroz glavu, sjetio sam se dana kad je rođena, prvog trenutka kada sam je primio u naručje. Uvijek ću žaliti što nisam bio uz nju na najvažniji dan u njezinu životu. Ceremonija je bila predivna'', rekao je.

Jedina članica Meghanine obitelji koja je bila na vjenčanju bila je njezina majka Doria koja je vidljivo emotivno proživljavala cijeli događaj.