Ima se, može se!

Tko je platio luksuzni provod? U nekoliko dana s prijateljicama spiskala 3 milijuna kuna

Meghan Markle (Profimedia) Meghan Markle (Profimedia) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Profimedia) Meghan Markle - 2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle u New Yorku je provela 6 dana, a povod je bilo darivanje djeteta.

Vojvotkinja od Sussexa prošlog se tjedna vratila u rodnu Ameriku, točnije New York.

Pogledaj i ovo Doria Ragland (Foto: Profimedia) Izbjegava medije Dok Meghan s prijateljicama slavi skoro rođenje prvog djeteta, njezinu majku paparazzi snimili samu u šetnji

Bivša glumica Meghan Markle tamo je provela 6 dana s novim i starim prijateljicama, točnije njih 15, a povod je bila proslava darivanja djeteta koje dolazi u travnju.

Među njima su bile odvjetnica Amal Clooney i tenisačica Serena Williams, dok glumica Priyanka Chopra koja godinama slovi za Meghaninu blisku prijateljicu nije bila među uzvanicama. Navodno su ju u tome spriječile poslovne obaveze, no šuška se i kako su cure zahladile odnose otkad se Meghan spetljala s Harryjem.

Darivanje je organizirala njezina najbolja prijateljica i stilistica Jessica Mulroney, a na Upper East Sideu viđena je i glumica Abigail Spencer, njezina kolegica iz serije "Suits".

Za to je putovanje ionako omražena vojvotkinja, posebno među Britancima, potrošila oko 3 milijuna kuna. Tako je u oba smjera letjela privatnim zrakoplovom, što je koštalo više od milijun i pol kuna, provela je pet noći u luksuznom hotelu "The Mark" s pet zvjezdica u kojem noćenje stoji oko 65 tisuća kuna, a s njom su išla i dva kraljevska zaštitara koja su stajala oko 90 tisuća kuna.

Meghan je, logično, tamo obavila i šoping, a tu su bili i ručkovi i večere za društvo na kojima se nije štedjelo te se, malo po malo, došlo do vrtoglave cifre od 3 milijuna kuna. Još uvijek nije poznato tko je snosio troškove ovog mini odmora vojvotkinje, ali neke stvari zasigurno su financirali građani Velike Britanije kao porezni obveznici.

Vojvotkinja je od prijateljica dobila i glamurozne darove za bebu čiji se spol još ne zna, no navodno će ih otvoriti tek kada se vrati u kući suprugu. Prije službenog putovanja u Maroko koje ju očekuje ovih dana, Meghan će imati još jedno darivanje djeteta s britanskim prijateljima. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne (Foto: Instagram, Profimedia) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) +1 Kelly Osbourne (Foto: Instagram) Celebrity Ovako slavna pjevačica izgleda kada se sredi na Instagramu, a desno je stvarno stanje stvari

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) +3 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Celebrity Jedan od omiljenih parova uhvaćen u šetnji sa sinom, no lijepa mama nije izgledala baš sretno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene