Napokon imamo i prvu preslatku fotku na kojoj mama Meghan nježno daje pusu malenom Archieju.

Galerija


Britanski ITV odlučio je usrećiti svijet i brojne fanove kraljevske obitelji te snimiti dokumentarac o putovanju Meghan i princa Harryja u Afriku.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

Kraljevska tura omiljenog para fascinirala je javnost, a svaki njihov potez promatran je s najvećom pozornošću. Fotografije osmijeha malenog Archieja obišle su svijet, a svi su komentirali i modne odabire mame Meghan. 

Sada će pak gledatelji imati priliku vidjeti dosad neviđene snimke i trenutke iza kamere, a najintimniji i najslađi trenutak vjerojatno će biti onaj u kojem Meghan daje pusu svom sinčiću. Naime, prvi trailer dokumentarca pokazuje Meghan kako nježno ljubi Archieja dok ga Harry zaštitnički drži u rukama. Sretna obitelj nikada nije izgledala ljepše. 

Scena u kojoj Meghan ljubi Archieja snimljena je netom prije njihova upoznavanja s nadbiskupom Desmondom Tutuom te prikazuje pokušaje brižnih roditelja da opuste svojeg četveromjesečnog sina kako se ne bi prestrašio kamera.

Dokumentarac će se emitirati u nedjelju navečer, a britanska javnost željno očekuje vidjeti sve uspjehe i padove kraljevske turneje kako bi stvorila još bolju sliku o svakodnevici slavnog para. 

Cijeli trailer možete pogledati ovdje.

Rakitićeva zanosna supruga pozirala u ultrakratkoj suknji i pokazala noge: "Ti si kraljica ljepote"