Meghan Markle iznenadila sve pojavivši se na pozornici jednog događanja u Londonu, uz princa Harryja.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Marke iznenadila je sve okupljene pojavivši se na proslavi dana mladih održanoj u Londonu.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

37-godišnja Meghan koja se nalazi u visokom stupnju trudnoće pridružila se svom suprugu, 34-godišnjem princu Harryju na pozornici SSE Arene u Wembleyju pred tisuću uzbuđenih mladih, kojima je princ neposredno prije toga održao motivirajući govor.

Nakon što je pozvao mladež da sudjeluju u rješavanju društvenih i ekoloških pitanja, princ Harry iznenadio je sve i pozvao Meghan da mu se pridruži pred okupljenim mnoštvom.

"Sada ću pokušati dovući svoju suprugu na pozornicu", našalio se Harry što je izazvalo val uzbuđenja i pozitivnih ovacija.

Harry se potom uputio iza pozornice i vratio se vodeći Meghan za ruku, a pao je i zagrljaj.

"Ja sam uz vas, mi smo uz vas", poručio je Harry mladima.

Meghan, koja će za nekoliko tjedana postati majka, ponosno se smješkala i pozdravljala publiku, iako nitko nije najavio pa ni očekivao njezino pojavljivanje.

Harry je na događanju pokušao ohrabriti mlade da se pokušaju izboriti za dobre stvari i motivirati ih da budu što više progresivni, otvorenog uma, da stvaraju promjene i novu nadu za budućnost.

Pritom je čak citirao samu Meghan, odosno rečenicu Martina Luthera Kinga Jr.-a, poznatog borca za ljudska prava koju ona često koristi.

"Tama ne može proizaći iz tame, to samo svjetlo može. Mržnja ne može proizaći iz mržnje, samo ljubav to može", izjavio je Harry.

Unatoč tome što je za manje od mjesec očekuje porod, Meghan ima poprilično popunjen raspored. Nedavno je s Harryjem posjetila Maroko, a nazočila je i proslavi 50. obljetnice titule princa Charlesa.

Jeleni pozlilo nakon majčina sprovoda, hitno su je morali odvesti s groblja

Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

Golišava Izabel plijenila pažnju u izrezanoj majici koja je istaknula njezin isklesani trbuh