Meghan Markle iznenadila je sudionika talent showa u Americi i dirnula ga do suza jer se ni u snu nije nadao da će mu se obratiti baš ona.

Galerija


Meghan Markle iznenadila je sudionike i gledatelje završnice jednog talent showa u Americi, a naročito Archieja Williamsa koji se natjee kao pjevač i kojemu je odlučila uputiti posebnu poruku.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

Naime, Meghan je snimila video s porukom 59-godišnjem Archieju koji je greškom bio osuđen na 36 godina zatvora, a na slobodu je izašao tek prošle godine. Njegova životna priča dirnula je 39-godišnju Meghan koja ga je odlučila iznenaditi na svoj način.

"Bok Archie! Samo sam vam htjela reći da nas je vaša priča toliko dirnula da smo navijali za vas svaki tjedan. Ponosni smo na vas i navijamo za vas, jedva čekamo vidjeti vas ponovno. Uz vas smo", poručila mu je Meghan.

Meghan se našalila i kako njezina podrška nije samo zbog imena, obzirom da se i njezin sin zove Archie. On je pak bio u potpunoj nevjerici kada je ugledao i čuo Meghanin lik i poruku koja ga je ganula do suza.

Archie je krivo osuđen zbog navodnog silovanja 31-godišnje žene davne 1982. godine i to temeljem nepouzdanih dokaza i izjave žrtve da nalikuje na napadača, a svoju je kaznu proveo u zatvoru sve dok FBI-jeva baza podataka s otiscima prstiju nije dokazala njegovu nevinost 2019. godine.

Bilo je to najnovije Meghanino pojavljivanje u javnosti i na televiziji dok ona i princ Harry nastoje ojačati svoj brend u SAD-u gdje su ovih dana izazvali veliku pažnju pokazivanjem otvorenog bijesa prema aktualnom predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu i otkrivajući da će oni svoj glas na predstojećim izborima dati Joeu Bidenu.

Bombastično izdanje Jelene Rozge: Dekolte u prvom planu za nastup na beogradskom splavu