Meghan Markle i princ Harry traže kuću u Kaliforniji, tvrde njihovi prijatelji.

Galerija


Bliski prijatelji vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja otkrili su kako je par trenutno u potrazi za novim kućom i to, ni više ni manje, nego u Malibuu jer Meghan pati od nostalgije za američkim domom.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Kraljevska obitelj odbila zahtjev Harryja i Meghan, no ipak se snašao i obavio svoju dužnost sa suprugom Prinčevi Harry i William - 1 Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije

Meghan je zbog toga oduševljena jer je veseli činjenica što će imati kamo "pobjeći", a izbor je pao na Malibu koji je od Los Angelesa udaljen tridestak milja i dom je brojnih zvijezda poput glumaca Leonarda DiCaprija i Jennifer Aniston te Kim Kardashian.

The Mail on Sunday izvještava kako je moguće preseljenje u Malibu na listi prioriteta Meghan i Harryja, čime će zapravo poremetiti planove princa Charlesa da oni preuzmu imanje u Herefordshireu u blizini granice s Walesom.

"Meghan i Harry traže ovdje kuću, čuo sam da su zainteresirani za Malibu. Poznavajući Meghan i pričajući s njom, shvatio sam da joj nedostaje dom. Meghan je djevojka rođena u Los Angelesu, odgojena je tu, prijatelji su joj ovdje i mnogo toga je povezuje s Hollywoodom. Ovdje je moguće živjeti bez stresa i velikog publiciteta. Los Angeles i Kalifornija su veliki, lako se može pobjeći s obitelji na neka mjesta i isključiti se od svih ostalih", izjavio je za The Daily Express 79-godišnji Edmund Fry vlasnik kafića "Rose Tree Cottage" u Los Angelesu koji poznaje Meghan.

Tome je dodao i kako Meghanini prijatelji iz Los Angelesa aktivno traže takva potencijalna mjesta uz Pacifički ocean i u Pasadeni, gdje bi kraljevski par mogao opuštenije živjeti. 

Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari