Novi život, novi imidž

Meghan i Harry uhvaćeni prvi put otkako su stigli u Los Angeles, stanovnici grada jedva ih prepoznali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry u Los Angelesu volontiraju te dostavljaju pakete s hranom ljudima koji boluju od kritičnih bolesti.

Fotografi su u Los Angelesu prvi put otkad su se tamo doselili uhvatili Meghan Markle i princa Harryja u šetnji. Kraljevski par dostavljao je pakete s hranom kako bi pomogao tamošnjoj nevladinoj organizaciji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Pratili su ih zaštitari, a pazili su na mjere opreza zbog koronavirusa te su imali zaštitne maske preko lica, ali samo jednu rukavicu, a fotografije možete pogledati OVDJE. Hranu su dostavljali ljudima koji boluju od kritičnih bolesti te su najrizičnija skupina u pandemiji koronavirusa.

Daily Mail piše kako žena kojoj su dostavili hranu isprva nije prepoznala kraljevski par. Kad su joj pozvonili, Meghan se predstavila, no nije očekivala da će je na vratima dočekati Meghan Markle.

Čelnik nevladine organizacije za koju Harry i Meghan volontiraju, Richard Ayoub, istaknuo je kako se ne žele isticati u svom volonterskom radu, a ističe da je počašćen što su upravo oni dio rada njegove organizacije.

Ayoub ističe kako je Meghan htjela da Harry nakon selidbe u njezin rodni grad prvo vidi filantropiju tamošnjih stanovnika, što je po njemu zaista divna gesta. Kraljevski par sa svima je ljubazno pričao, a nemaju problem s time da volontiraju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +5 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suočila se s pokušajem otmice i ubojstva, a brak joj nisu uzdrmali ni navodi o preljubu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene