Ajoj

Ništa im ne ide po planu: Meghan i Harry u novim problemima nakon preseljenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry morali su zbog koronavirusa odgoditi dvije važne proslave.

Meghan Markle i princ Harry prisiljeni su otkazati sve planove za proslavu prvog rođendan sina Archieja koja je trebala biti održana u njihovu novom domu u Los Angelesu, prenosi Daily Mail. Izvor blizak paru potvrdio je kako se par nadao da će 6. svibnja organizirati veliku zabavu povodom rođendana i njihova preseljenja u SAD jer su smatrali da je to savršena prilika za druženje s obitelji i prijateljima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

No i njihove su planove poremetili koronavirus i mjere društvenog distanciranja jer je gradonačelnik Los Angelesa Eric Garcetti najavio kako će se mjere boravka kod kuće produžiti sve do 15. svibnja, a sva druženja i okupljanja su zabranjena.

Stoga su se Meghan i Harry odlučili na mirniju proslavu prvog rođendana svog jedinca u privatnosti njihova novog doma, čija lokacija zasad još nije službeno potvrđena.

Vijest je to koja se pojavila nakon što je Harryjeva prijateljica, doktorica i znanstvenica Jane Goodall otkrila kako mu život u Kaliforniji predstavlja pravi izazov,

"Ne znam kako će se razvijati njegova karijera, ali da, u kontaktu smo i mislim da trenutačno vlastiti život smatra pravim izazovom", izjavila je za Radio Timed 86-godišnja Jane.

Meghan i Harry u SAD su se preselili neposredno prije nego što su se zatvorile granice s Kanadom, gdje su prije toga privremeno boravili nakon odlaska iz Velike Britanije i odricanja od svojih kraljevskih titula i kraljevskog života.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene