Vrijeme leti

Kraljevski par važan datum obilježio je dosad neviđenom fotografijom, prošle su već dvije godine

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry podijelili su tri nove fotografije na profilu Sussex Royal - s objave zaruka, vjenčanja te sa sinom Archiejem.

Princ Harry i Meghan Markle objavili su dosad neviđenu fotografiju sa svog vjenčanja kako bi obilježili dvije godine otkad su objavili zaruke.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa podijelili su nekoliko fotografija na svom profilu Sussex Royal na Instagramu, na kojem ih slijedi gotovo 10 milijuna ljudi, a radi se o setu fotografija dana kada su potvrdili zaruke, dana vjenčanja i dana kada su sina predstavili znatiželjnoj javnosti.

"Na današnji dan prije dvije godine princ Harry i Meghan Markle potvrdili su vijesti o zarukama. Od tada su proslavili godišnjicu braka te dobili svog sina Archieja", stoji pored spomenute triju fotografija.

Iako javnost itekako dobro pamti sva tri dana, fotografije su još jednom oduševile njihove brojne obožavatelje, posebna ona crno-bijela s vjenčanja na kojoj mladenka ima široki osmijeh od uha do uha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Bilo je to u vrijeme kada se o Meghan itekako pisalo, ali na nju još nije pokrenut medijski linč u ovakvoj mjeri kao danas.  Preciznije, bivšu američku glumicu tada se već kritiziralo, no ne u toliko velikoj mjeri.

Iako je vojvotkinja u javnim istupima nasmijana i dandanas, insajderi ističu da joj nije nimalo lako te ju jako pogađaju razni napisi o njoj. S druge strane, kraljevska pravila zabranjuju odgovore na njih, što posebno teško pada Meghan, koja je u Americi naučena da ima pravo reći ono što misli i osjeća.

No nije da to nije znala kada je ulazila u jednu od najpoznatijih obitelji na svijetu...

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) +0 Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Celebrity Sjaj zečice ne blijedi: Nekoć je plijenila pažnju u crvenom badiću, a danas to čini u bijeloj prozirnoj majici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene