Meghan opet kriva?

Novi razdor: Još jedna podjela između nekad nerazdvojne braće Williama i Harryja

Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i William (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) +2 Princ William (Foto: Getty) Galerija

Meghan Markle i princ Harry napuštaju Kraljevsku dobrotvornu zakladu koju je on prije 10 godina osnovao s princem Williamom.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, odnosno Meghan Markle i princ Harry odlučili su napustiti Kraljevsku dobrotvornu zakladu čiji su članovi bili zajedno s vojvotkinjom Kate Middleton i princem Williamom.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Samo 15 mjeseci nakon što su prvi put u javnosti promovirali novu dobrotvornu inicijativu, Meghan i Harry navodno se povlače i odvajaju iz "fantastične četvorke", kako su ih britanski mediji tada nazivali. Bilo je to ujedno njezino prvo i posljednje promoviranje.

The Sun piše kako oba kraljevska para planiraju nastaviti s dobrotvornim radom, ali svaki zasebno, a njima bliski izvori tvrde kako se unatoč razdvajanju neće međusobno prestati podržavati.

Ipak, britanska se javnost pita je li to nastavak zahlađivanja njihova odnosa nakon što su Meghan i Harry napustili Kensingtonsku palaču i radije se preselili u 40-ak kilometara udaljeni Frogmore Cottage nego bili blizu Kate i Williama.

Dok neki izvori bliski Harryju i Williamu tvrde kako je odnos među braćom narušen, i to odmah nakon vjenčanja Meghan i Harryja, drugi tvrde kako se razilaze u mišljenjima i stavovima oko određenih stvari. Tako su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea ograničeniji i zatvoreniji što se toga tiče, a oni od Sussexa mnogo slobodniji.

"Meghan i Harry ne žele raditi sve identično kao Kate i William. William je i budući kralj i ponekad mu po pravilima dvora nije sve dopušteno raditi", izjavio je izvor iz palače za The Sun

Očekuje se kako će vijest o Meghaninu i Harryjevu izdvajanju iz zaklade biti potvrđena 19. lipnja na sastanku odbora.

Podsjećamo, 36-godišnji William i 34-godišnji Harry osnovali su Kraljevsku zakladu prije 10 godina kako bi zaokružili svoj dobrotvorni rad. Kate se zakladi pridružila 2011. godine, a Meghan prije godinu dana.

Glasnogovornik Kraljevske zaklade izjavio je novinama: "U tijeku je revizija i nije donesena nikakva odluka."

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +7 Ariel Winter (Foto: Instagram) Celebrity Nekoć smo se divili njezinim oblinama, a sad ih više nema: Mlada glumica otkrila razlog svoje mršavosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene