A tvrde da su u strahu!

Napustili su Veliku Britaniju smrknutih lica prije vremena, ali Meghan i Harry već imaju novo iznenađenje za sve!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i Kate Middleton - 2 Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Princ Harry i Meghan Markle Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 4 +20 Princ Harry i Meghan Markle - 6 Galerija

Meghan Markle i princ Harry najavili su skori dolazak u Veliku Britaniju, a vijest je potvrdio njihov glasnogovornik.

Princ Harry i Meghan Markle posjetit će Ujedinjeno Kraljevstvo sljedećeg mjeseca, prvi put nakon proslave platinastog jubileja Kraljice Elizabete koju se prije vremena napustili i to kako bi prisustvovali dva dobrotvorna događanja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Prema pisanju Daily Maila par će otputovati u Manchester na One Young World Summit, događaj koji okuplja mlade lidere iz više od 190 zemalja, 5. rujna, a zatim će se uputiti u Njemačku na Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go, prije povratka u Ujedinjeno Kraljevstvo na dodjelu nagrada WellChild 8. rujna.

Njihov posjet Ujedinjenom Kraljevstvu bit će prvi povratak nakon proslave platinastog jubileja koja je održana početkom lipnja, a zasad nije poznato hoće li im se pridružiti i njihov trogodišnji sin Archie i jednogodišnja kćer Lilibet.

"Princ Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa zadovoljstvom će posjetiti nekoliko dobrotvornih organizacija koje su im bliske početkom rujna", potvrdio je za medije glasnogovornik para.

Ta objava dolazi samo nekoliko tjedana nakon što se saznalo da je Harry podnio drugu tužbu protiv britanske vlade i Scotland Yarda zbog njihove odluke da mu se policijska zaštita u Velikojo Britaniji ne neplaćuje na račun poreznih obveznika, obzirom da se odrekao svoje kraljevske titule.

On time nije zadovoljan jer, kako kaže, nije sigurno za njega, Meghan i njihovo dvoje djece.

"Osoblju je rečeno da pripreme sve za kompletni popis članova kraljevske obitelji uključujući Harryja, Meghan i njihovu djecu Archieja i Lilibet, izjavio je anonimni izvor iz Balmorala, dvorca u kojem kraljica najradije provodi vrijeme i svoj odmo, potvrdivši tako da im je upućen poziv.

Međutim, višestruki izvori bliski paru zanijekali su da su oni uopće tamo pozvani, piše Page Six.

Kraljica obično provodi cijeli kolovoz i dio rujna u svojoj rezidenciji u Škotskom gorju, a da su Harry i Meghan otišli tamo, to bi Archieju i Lilibet omogućilo da provode vrijeme sa svojom prabakom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 2 +13 Vlaho Arbulić - 1 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene