Nakon što je i službeno postala članica kraljevske obitelji Meghan Markle dobila je i profil na njihovoj službenoj internetskoj stranici

Galerija


Nakon udaje za princa Harryja u subotu, Meghan - vojvotkinja od Sussexa - dobila je svoj profil na internetskoj stranici kraljevske obitelji.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu Thomas Markle (Foto: Profimedia) Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo''

Profil je fokusiran na njezin dobrotvorni rad, uključujući volontiranje u pučkim kuhinjama, i većinom se ne spominje njezina glumačka karijera. Jedini spomen 15-godišnje filmske karijere je dio u kojem se navodi da je snimala u Torontu.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Zato je veliki dio posvećen njezinom dugogodišnjem društvenom angažmanu, od kampanje protiv seksističke reklame za deterdžent kada je imala 11 godina do suradnje s UN-om u borbi za prava žena 2015.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Bila je UN-ova aktivistkinja za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena te globalna veleposlanica za humanitarnu udrugu World Vision Canada.

Prije zaruka s Harryjem, holivudska glumica je imala preko dva milijuna pratitelja na Instagramu i vjernih čitatelja svojeg bloga, ali ih je, pošto to ne priliči članovima kraljevske obitelji, ugasila.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Sada kada je glumačka karijera iza nje, Markle će se okrenuti kraljevskim dužnostima, poput angažmana po pitanju mladih, osnaživanja žena ili Commonwealtha.

S Harryjem, njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate, mlada četvorka imat će zadatak mlade naraštaje uvjeriti u važnost monarhije.

(Hina)