Dobrodošlica

Znat ćemo svaki korak: Ovo je Meghan Markle dobila nakon udaje za princa Harryja

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Mirjana Filipović) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Nakon što je i službeno postala članica kraljevske obitelji Meghan Markle dobila je i profil na njihovoj službenoj internetskoj stranici

Nakon udaje za princa Harryja u subotu, Meghan - vojvotkinja od Sussexa - dobila je svoj profil na internetskoj stranici kraljevske obitelji.

Pogledaj i ovo Thomas Markle (Foto: Profimedia) Obiteljski problemi Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo''

Profil je fokusiran na njezin dobrotvorni rad, uključujući volontiranje u pučkim kuhinjama, i većinom se ne spominje njezina glumačka karijera. Jedini spomen 15-godišnje filmske karijere je dio u kojem se navodi da je snimala u Torontu.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Zato je veliki dio posvećen njezinom dugogodišnjem društvenom angažmanu, od kampanje protiv seksističke reklame za deterdžent kada je imala 11 godina do suradnje s UN-om u borbi za prava žena 2015.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Bila je UN-ova aktivistkinja za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena te globalna veleposlanica za humanitarnu udrugu World Vision Canada.

Prije zaruka s Harryjem, holivudska glumica je imala preko dva milijuna pratitelja na Instagramu i vjernih čitatelja svojeg bloga, ali ih je, pošto to ne priliči članovima kraljevske obitelji, ugasila.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Sada kada je glumačka karijera iza nje, Markle će se okrenuti kraljevskim dužnostima, poput angažmana po pitanju mladih, osnaživanja žena ili Commonwealtha.

S Harryjem, njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate, mlada četvorka imat će zadatak mlade naraštaje uvjeriti u važnost monarhije.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene