Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Atraktivna glumica Megan Fox priznala je u intervjuu s kim je podijelila najseksi filmski poljubac. Pogađate li?


Ljubila je Adama Scotta  u filmu 'Friends With Kids', a ljubila je i lijepu glumicu Amandu Seyfried u 'Jennifer's Body', no kada pitate Megan Fox tko je bio njezin najbolji filmski ljubavnik, bez oklijevanja priznaje – Shia LaBeouf!

Šokantne transformacije slavnih – operacije koje su ih vinule u nebesa!Vezani članci Megan Fox Optužuju je da si je operacijama i botoksom uništila lice, no ona svojom pojavom dokazuje baš suprotno Slika nije dostupna Oni su najveći holivudski prljavci! A-lista ne pere zube, kosu, a mrze i tuš

Shia i Megan podijelili su strastveni poljubac u prvom dijelu filma 'Transformeri', a tu kemiju nisu trebali li glumiti.

Te 2011. šuškalo se kako su njih dvoje i par van filmskog seta, a tada je LaBeouf i priznao glasine.

'Na setu smo non stop zajedno šest mjeseci, a kad su okružen nekime tko te privači... Nikada nisam shvaćao razliku između 'poslovnog' života i mog 'pravog' života. Vrijeme koje sam proveo s Megan bila je naša stvar, sve možete vidjeti na velikom ekranu', tada je rekao.

Megan se u međuvremenu udala za Briana Austina Greena i rodila dvoje djece, a trenutno promovira svoj novi film 'Teenage Mutant Ninja Turtles'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook