Megan Fox godinama je bila na listama najpoželjnijih žena svijeta, a onda je počela pretjerivati s botoksom.

Galerija


Za ovom su glumicom nekad uzdisali baš svi muškarci.

Vezani članci Znak zabrane kretanja po željezničkim tračnicama, ilustracija Djevojčice snimale selfie pred nadolazećim vlakom. Jedna na mjestu poginula, druga zbog šoka u bolnici Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo

Savršena linija, mačkaste oči, punije usne i duga, crna kosa. Megan Fox godinama je bila prvi vrhu lista najpoželjnijih žena svijeta, a onda je počela pretjerivati s botoksom.

Iako nije tajna kako se usavršavala kod plastičnog kirurga od svojih početaka u Hollywoodu, slavna glumica očito ne zna kada je dosta, pa je posljednjim fotografijama na Instagramu šokirala čak i najvjernije obožavatelje.

"Neki dan snimila sam 300 selfieja, a na njih 297 izgledala sam kao truplo. Evo tri koja su uspjela", pokušala se našaliti na račun svog izgleda Megan, no nitko nije ostao previše impresioniran.

"Draga, prestani koristiti botoks. Volim te, ali počinješ ličiti na Azijatkinju", poručila joj je jedna obožavateljica, do su drugi komentirali kako jedva drži oči otvorene.

"Žena mačka", bio je još jedan u nizu komentara na njezin novopečeni izgled, a vama ostavljamo da sami prosudite je li bolje izgledala prije ili sada. Fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

Napadači pucali na članove benda trenutno najveće balkanske zvijezde, ona sve gledala