Megan Fox u potpunosti se posvetila obiteljskom životu – sinovima i suprugu Brianu Austinu Greenu.

Galerija


32-godišnja glumica Megan Fox jedna je od najljepših žena na svijetu.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina! Megan Fox i Machine Gun Kelly Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka

Majka trojice sinova te supruga 44-godišnjeg glumca Briana Austina Greena, najpoznatijeg po ulozi u nekad popularnoj seriji "Beverly Hills 90210", posvećena je obiteljskom životu te se rijetko može vidjeti na službenim događanjima.

U posljednje vrijeme viđamo ju sve češće u javnosti u besprijekornim izdanjima. Iako glumica voli vrlo jednostavan i ležeran stil te nikada nije bila na listama najbolje odjevenih stanovnica Hollywooda, uvijek privuče pažnju izgledom, ali uglavnom prelijepim licem.

Iako je potpuno jasno kako nije sve na njoj majka priroda, jedno se mora priznati –Megan izgleda besprijekorno, a osim muškaraca, za njom uzdišu i žene.

Ipak, nedavno su joj obožavatelji na Instagramu poručili kako bi bilo vrijeme da smanji doživljaje s botoksom jer počinje ličiti na porculansku lutku, no Megan se nije previše obazirala na komentare.

Umjesto toga, uskočila je u seksi kombinezon sa šljokicama i dubokim dekolteom, a glamurozni efekt dodatno je postigla crvenim ružem.

Iako je sretno zauzeta, za muškarce diljem svijeta Megan će uvijek ostati pri vrhu lista najseksi žena.

Našalili se na račun Martine Tomčić: Ovako Davor, Maja i Janko slušaju komentare svoje kolegice

Otkrivaju se ružni detalji: Bivša zaposlenica tvrdi da je zbog Meghan Markle stalno plakala

Ove su fotografije konačni dokaz da glumica nakon tri propala braka ljubi srpsku stilisticu?