7 godina ljubavi

Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti

John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan i Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

56-godišnja holivudska glumica Meg Ryan prošetala je New Yorkom s vjenčanim prstenom.

Meg Ryan navodno je u potpunoj tajnosti uplovila u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) nema sreće ni u ljubavi Bila je slatkica koju su svi voljeli, no to je stvar prošlosti zbog njezine opsjednutosti prema zahvatima

56-godišnja holivudska glumica Meg Ryan prošetala je New Yorkom s vjenčanim prstenom. Iako nije željela komentirati promjenu svog ljubavnog statusa, spremno je pozirala s prstenom koji je otkrio dobro čuvanu tajnu.

Njezin novopečeni suprug jest 67-godišnji roker John Mellencamp, s kojim je Megan u vezi 7 godina. I iako je mnogim parovima sedma bila krizna godina, čini se da je ljubav ovog para s godinama samo sve jača.

Ipak, u njihovu odnosu nisu baš uvijek cvjetale ruže, a ne smijemo zaboraviti ni kako je njihova ljubav počela skandalom. Naime, John je zbog Meg ostavio suprugu Elaine, s kojom je bio u braku od 1992. do 2011. godine. Elaine Irwin bila je njegova treća supruga, no susret s plavokosom holivudskom glumicom bio je fatalan.

Par se prvi put pojavio u javnosti samo dan nakon što je John potvrdio razvod.

Par se zaručio 2017. godine, a američki mediji tvrde da su se vjenčali nedavno na njegovu ranču u Indiani, a da je na vjenčanju bilo tek 20-ak ljudi. Naravno, John je svojoj novopečenoj suprugi otpjevao baladu koju je napisao samo za nju.

Tri godine golupčići su održavali vezu na daljinu, što je dovodilo do raznih trzavica, posebno zato što se glumica nikako nije htjela odreći života u New Yorku. Ipak, ljubav je pobijedila. Meg je ovo drugi brak, jer je od 1991. do 2001. godine bila u braku s kolegom Dennisom Quaidom, s kojim ima sina Jacka, a 2006. godine posvojila je kćerkicu Daisy.

Navodno se par često varao, iako je ona sve oštro demantirala. Ipak, Meg je romansu s Russellom Croweom započela 2000. godine na setu filma "Proof of Life", dok je još službeno bila u braku. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Danny Trejo (Foto: Profimedia) Danny Trejo (Foto: Profimedia) Danny Trejo (Foto: Profimedia) Danny Trejo (Foto: Profimedia) +4 Danny Trejo (Foto: Profimedia) Celebrity Zastrašujuća prošlost jedne od najstrašnijih holivudskih faca

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) +3 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Kardashianka viđena na večeri s bivšim dečkom i njegovom 15 godina mlađom ljubavnicom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene