56-godišnja holivudska glumica Meg Ryan prošetala je New Yorkom s vjenčanim prstenom.

Galerija


Meg Ryan navodno je u potpunoj tajnosti uplovila u bračnu luku.

Vezani članci Russell Crowe S gustom bradom i viškom kila ovog zavodnika danas rijetki prepoznaju, ali zbog prisnih zagrljaja s 26 godina mlađom plavušom sad je zamijećen Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Zbog razvoda ga je zvao i predsjednik, kokain je uzimao svaki dan, a onda je shvatio da tako više ne može

56-godišnja holivudska glumica Meg Ryan prošetala je New Yorkom s vjenčanim prstenom. Iako nije željela komentirati promjenu svog ljubavnog statusa, spremno je pozirala s prstenom koji je otkrio dobro čuvanu tajnu.

Njezin novopečeni suprug jest 67-godišnji roker John Mellencamp, s kojim je Megan u vezi 7 godina. I iako je mnogim parovima sedma bila krizna godina, čini se da je ljubav ovog para s godinama samo sve jača.

Ipak, u njihovu odnosu nisu baš uvijek cvjetale ruže, a ne smijemo zaboraviti ni kako je njihova ljubav počela skandalom. Naime, John je zbog Meg ostavio suprugu Elaine, s kojom je bio u braku od 1992. do 2011. godine. Elaine Irwin bila je njegova treća supruga, no susret s plavokosom holivudskom glumicom bio je fatalan.

Par se prvi put pojavio u javnosti samo dan nakon što je John potvrdio razvod.

Par se zaručio 2017. godine, a američki mediji tvrde da su se vjenčali nedavno na njegovu ranču u Indiani, a da je na vjenčanju bilo tek 20-ak ljudi. Naravno, John je svojoj novopečenoj suprugi otpjevao baladu koju je napisao samo za nju.

Tri godine golupčići su održavali vezu na daljinu, što je dovodilo do raznih trzavica, posebno zato što se glumica nikako nije htjela odreći života u New Yorku. Ipak, ljubav je pobijedila. Meg je ovo drugi brak, jer je od 1991. do 2001. godine bila u braku s kolegom Dennisom Quaidom, s kojim ima sina Jacka, a 2006. godine posvojila je kćerkicu Daisy.

Navodno se par često varao, iako je ona sve oštro demantirala. Ipak, Meg je romansu s Russellom Croweom započela 2000. godine na setu filma "Proof of Life", dok je još službeno bila u braku. 

Zastrašujuća prošlost jedne od najstrašnijih holivudskih faca

Kardashianka viđena na večeri s bivšim dečkom i njegovom 15 godina mlađom ljubavnicom