Medijske kuće bore se za Kim Kardashian. Spremne su izdvojiti milijune za njezin intervju u vezi pljačke koju je doživjela u Parizu, a nakon koje je praktički nevidljiva na društvenim mrežama.


Američka televizijska kuća NBC navodno je ponudila slavnoj Kim Kardashian nekoliko milijuna dolara kako bi dala intervju. Točnije, nadaju se kako će Kim prihvatiti gostovanje u njihovoj specijaliziranoj emisiji u kojoj bi otkrila sve detalje oko nedavne pljačke u Parizu.

Vezani članci Kim Kardashian i Paris Hilton Sve je počelo zbog Paris Hilton, a onda je objavila snimku seksa i danas ju prate jedne od najluđih teorija zavjera Kim Kardashian Hvali se svojim milijunima: Zaradi više na Instagramu nego za cijelu sezonu kontroverznog showa

No, nije NBC jedini koji želi Kim. Drugi mediji također su spremni izdvojiti veliku svotu novca kako bi im Kim Kardashian dala intervju. ''NBC bi joj ponudio i novinara po izboru koji bi vodio cijeli intervju, ali su u velikoj panici jer znaju da je ništa ne spriječava da prihvati bolju ponudu od nekoga kao što je ABC'', otkrio je neimenovani izvor.

Podsjetimo,od krađe je prošlo gotovo mjesec dana nakon koje se Kim povukla iz javnosti. Iako joj je ukraden nakit vrijedan više od deset milijuna dolara, počinitelji su još uvijek na slobodi.