Maya Jama na Fashion For Relief došla je u izazovnoj zelenoj haljini.

Galerija


Poznata britanska TV i radio voditeljica Maya Jama 25-godišnja je tamnoputa ljepotica koja se može pohvaliti zavidnom karijerom, poznanstvima u svijetu slavnih, ali i linijom. Ova mlada dama čiji je ugodni glas zaštitni znak BBC Radio 1 pojavila se na Fashion For Relief i ukrala svu pažnju ne svojim voditeljskim vještinama, već seksi izgledom. 

Ljepotica Maya duševila je svojim hrabrim modnim izborom. Lepršava smaragdno zelena haljina s visokim prorezima na nogama i zanimljivim dekolteom više je otkrila, no sakrila, a Mayu je pretvorila u pravu seksi božicu. 

Duge noge i vitko tijelo ostavili su sve prisutne bez daha, a mnogi su se zapitali i kako je moguće da ljepotica uopće nosi donje rublje uz toliko visoke proreze koji su otkrili pogled na njezine bokove i kukove. 

Maya je na sceni prisutna već od svojih tinejdžerskih dana, a danas je ambasadorica Adidasa kao i jedna od najtraženijih voditeljica Velike Britanije. Sudeći prema njezinom Instagramu možemo zaključiti kako je itekako svjesna važnosti medijske eksponiranosti i privlačenja sve više fanova, pa stoga stalno objavljuje golišave fotke koje bacaju u trans. 

Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna