Maya Hawke stigla je u Veneciju povodom 77. Venecijanskog filmskog festivala.

Galerija


Zvijezda serije "Stranger Things" te filma "Bilo jednom u Hollywoodu" i kći slavne glumice Ume Thurman, 22-godišnja Maya Hawke stigla je u Veneciju gdje će njezin film "Mainstream" debitirati na 77. Venecijanskom filmskom festivalu, a čim je stigla pobrinula se i da završi na naslovnicima medija.

Naime, Maya se prije poslovnih obaveza požurila opustiti i to na jednoj od tamošnjih plaža na koju su otputila u društvu prijatelja, a u more je uskočila ni više ni manje, nego u donjem rublju. Glumica se skinula u crni čipkasti grudnjak i crne tangice što je bilo dovoljno da se svi okreću za njom, a da ih uoče i fotografi koji prate zvijezde koje su okupirale popularni talijanski grad.

Nakon osvježenja u moru, Maya je presvukla u trenirku s maskirnim uzorkom i nastavila se dobro raspoložena družiti sa svojom ekipom.

Mlada glumica nedavno je potvrdila vijest da je u vezi s bivšim zaručnikom kolegice Siene Miller, 34-godišnjim Tomom Sturridgeom. s kojim se viđena u romantičnoj šetnji New Yorkom. Ipak karantenu zbog koronavirusa je provela sa svojim slavnim roditeljima Umom Thurman i Ethanom Hawkeom.

Popularni influencer iznenada preminuo u 18. godini, nije se mogao nositi s teretom slave na društvenim mrežama