Ljubav u zraku

Frajer kojeg su žene obožavale pokazao nježnu stranu: Pažnjom obasuo ženu koju ljubi već godinama

Matt Damon (Foto: Profimedia) Matt Damon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty Images) Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Profimedia) +0 Matt Damon (Foto: Profimedia) Galerija

Holivudski glumac Matt Damon uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s dugogodišnjom suprugom Lucianom Barroso.

Slavni holivudski glumac, scenarist i producent Matt Damon (48) ljetuje u Portofinu u Italiji, a društvo mu pravi njegova dugogodišnja supruga Luciana Barroso. 

Pogledaj i ovo showbuzz Domišljato Obavijestio curu o prekidu preko televizije, a preokret u karijeri doživio je kad je ubacio erotsku scenu

Damon je holivudski mačo-frajer poznat po ulogama u akcijskim dramama i trilerima, a nakon što su ga u zvjezdanu orbitu lansirali seksi mišići i glumački talent, počeo je snimati visokobudžetne uspješnice s najslavnijim redateljima današnjice poput Martina Scorsesea i Stevena Spielberga. Danas je jedan od najuspješnijih holivudskih glumaca koji pomno bira s kim i što snima, a može se pohvaliti i s pet nominacija za Oscara te jednim osvojenim. 

Iako živi pravim glamuroznim holivudskim životom, Damon je privatno povučen i najviše uživa u druženju sa svojom obitelji. 

Svoju je odabranicu Lucianu Barroso upoznao davne 2003. u noćnom klubu gdje je ona radila kao konobarica, a kasnije je glumac priznao kako ga je odmah zavela, čim ju je vidio. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aw look at them ❤ #mattdamon #goldenglobes

Objavu dijeli Matt Damon (@mattdamonteam)

Par se vjenčao 2005. godine, zajedno su dobili i tri kćeri, a Matt je posvojio i Lucianinu kćer iz prvog braka. Pet godina mlađa Luciana zanosna je Argentinka crne kose i vretenog tijela, koja i nakon 14 godina braka i dalje uspijeva biti slaba točka svoga muža koji ju pred očima javnosti i paparazza nježno grli. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Matej Pašalić) +8 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Bucmasti dječačić danas je jedan od najpoznatijih Hrvata, prepoznajete li ga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene