Holivudski glumac Matt Damon uhvaćen je kako razmjenjuje nježnosti s dugogodišnjom suprugom Lucianom Barroso.

Galerija


Slavni holivudski glumac, scenarist i producent Matt Damon (48) ljetuje u Portofinu u Italiji, a društvo mu pravi njegova dugogodišnja supruga Luciana Barroso. 

Vezani članci Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu Zinedine Zidane (Foto: Profimedia) Za njim uzdišu žene diljem svijeta, ali on već 30 godina gleda samo nju

Damon je holivudski mačo-frajer poznat po ulogama u akcijskim dramama i trilerima, a nakon što su ga u zvjezdanu orbitu lansirali seksi mišići i glumački talent, počeo je snimati visokobudžetne uspješnice s najslavnijim redateljima današnjice poput Martina Scorsesea i Stevena Spielberga. Danas je jedan od najuspješnijih holivudskih glumaca koji pomno bira s kim i što snima, a može se pohvaliti i s pet nominacija za Oscara te jednim osvojenim. 

Iako živi pravim glamuroznim holivudskim životom, Damon je privatno povučen i najviše uživa u druženju sa svojom obitelji. 

Svoju je odabranicu Lucianu Barroso upoznao davne 2003. u noćnom klubu gdje je ona radila kao konobarica, a kasnije je glumac priznao kako ga je odmah zavela, čim ju je vidio. 

Par se vjenčao 2005. godine, zajedno su dobili i tri kćeri, a Matt je posvojio i Lucianinu kćer iz prvog braka. Pet godina mlađa Luciana zanosna je Argentinka crne kose i vretenog tijela, koja i nakon 14 godina braka i dalje uspijeva biti slaba točka svoga muža koji ju pred očima javnosti i paparazza nježno grli. 

Bucmasti dječačić danas je jedan od najpoznatijih Hrvata, prepoznajete li ga?