Matt Cardle navodno je imao kratku romansu s Meghan Markle, prije nego je ona upoznala princa Harryja.

Galerija


Britanski pjevač Matt Cardle odlučio je odgovoriti na glasine o navodnoj romansi s britanskom vojvotkinjom Meghan Markle, nekoliko mjeseci prije nego je ona započela vezu s princem Harryjem.

Vezani članci Meghan Markle i kraljica Elizabeta Meghan i Harry pod paljbom optužbi zbog najnovije odluke, razbjesnili sve pa čak i političare Princ Harry i Meghan Markle Procurile nikad ozbiljnije optužbe protiv Meghan Markle, sve se događalo prije nego što je odstupila s kraljevskih dužnosti?

36-godišnji Matt je tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji priznao kako se s Meghan povezao na Twitteru nakon što ju je uočio u seriji "Suits" koja joj je zapravo donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumila jednu od glavnih uloga.

Šuškalo se kako se upravo ona prva javila Mattu i rekla mu da joj se sviđa njegov rad, a on je sada javnost pokušao uvjeriti kako njihova veza zapravo nije ništa značila.

"Značilo je možda nešto malo tada, a danas apsolutno ništa. I kad to kažem, ozbiljno i mislim. Smiješno je kako iz ničega može nastati svašta", izjavio je Matt.

On i Meghan počeli su komunicirati nedugo nakon njezina razvoda od prvog supruga Trevora Engelsona. Nedavno se šuškalo kako je Matt bio iznimno polaskan nakon što mu je predložila susret ali sve je završilo tako da joj se prestao javljati nakon što je upoznao svoju djevojku, prenosi Daily Mail.

Šarmantni glazbenik danas je u vezi s 28-godišnjom Amber Hernaman i tvrdi kako je ona glavni razlog što se uspio oduprijeti ovisnosti i drogama i alkoholu.

Sandra Perković nikad bujnijim dekolteom ostavila fanove bez teksta: "Sve ljepša i ljepša"