Kakva su to bila vremena!

Matija Vuica objavila dosad neviđenu fotografiju s glumačkom legendom, otkrila i kako su se upoznali

Matija Vuica Matija Vuica DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Matija Vuica (Foto: Filip Popović) Matija Vuica (Foto: Andrea Paić) +0 Matija Vuica (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Matija Vuica na Instagramu je objavila fotografiju s pokojnim glumcem Omarom Sharifom kojeg je upoznala na jednom od svojih putovanja.

Modna dizajnerica i pjevačica Matija Vuica na svom se Instagramu prisjetila nekih prošlih i sretnih vremena, kada je prilikom jednom putovanja upoznala svjetsku zvijezdu i ovjekovječila taj trenutak.

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

"Onda kad smo se grlili Omar Sharif i ja, jednom davno u Egiptu, on doktor Živago, a ja mala iz Metkovića, slavio je rođendan i bio divan kao na filmu. Iskočila nekako ova fotka, možda zato što maštam o putovanjima. A jedno od najljepsih je bio Egipat", napisala je Matija uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju legendarnog glumca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

"Koje bogatstvo", "Prekrasna fotografija. Vrhunski glumac i vrhunska dizajnerica", "Wooow", "Zgodni ste baš, baš", "Lijepa uspomena", "A još ljepše je bilo bezbrižno grljenje", napisali su njezini pratitelji u komentarima.

Omar Sharif bio je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih egipatskih glumaca koji je glumio u hollywoodskim filmovima, od kojih su najpoznatiji kultni "Lawrence od Arabije", "Doktor Živago" i "Funny Girl". Rođen je u Egiptu 1942. godine, gdje je i preminuo 2015. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene