I opet slatko!

Šuput se susrela s mladićem kojem je još ranije javno rekla da je sladak, evo kako je on reagirao kad ga je prepoznala!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Fran Matija Smetko i Fran Sekić Matija Smetko i Fran Sekić Matija Smetko i Fran Sekić Matija Smetko i Fran Sekić +0 Matija Smetko i Fran Sekić Galerija

Matija i Fran već su nastupili u Supertalentu, a video-podsjetnik je dobro došao i Maji Šuput, koja se odmah sjetila zašto je jednome od njih rekla da je sladak.

Matija Smetko (21) i Fran Sekić (20) već su poznati našoj publici zbog nastupa u prošloj sezoni showa Supertalent, a u osmoj sezoni odlučili su pokazati zbog čega su upravo oni sjajan odabir za izlazak pred žiri.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Matija je prije nastupa sam komentirao kako ga je Maja Šuput još onda primijetila, a ona ga je odmah prepoznala te se sjetila i da mu je rekla kako je sladak. Upravo taj trenutak pustili su uoči njihova novog nastupa, tijekom kojeg se Matija cijelo vrijeme smješkao.

"Genijalno, vi ste živi primjer da se može doći ovdje i pokazati nešto što nismo vidjeli, bili ste fantastični", rekla je Maja nakon njihova nastupa. "Vas dvojica ste apsolutni pokazatelji da je ples Supertalent, baš onako da vas čovjek pogleda u jednom dahu, fantastično", komentirala je Martina, a složni su bili Janko i Davor. "Meni ste bili kul i fora, jako mi se svidjelo", istaknuo je Davor, dok je Janko rekao da su bili izvrsni.

Matija Smetko inače je student njemačkog i ukrajinskog s ambicijom da postane prevoditelj, a Fran studira turistički hotelijerski menadžment kako bi mogao preuzeti obiteljski hotel na Lošinju.

Njihova zajednička ljubav je ples, u koji su se zaljubili gledajući upravo Supertalent. Matija je 2009. godine vidio Atomic Dance Factory na Supertalentu i oduševio se te im se odlučio priključiti, a slično je bilo i s Franom.

U Atomicu je jedan bio u grupi A3, a drugi u A4 i jedan dan ih je trener stavio da plešu skupa. Povezali su se jer su imali sličan stil, a onda je kasnije Matija nazvao Frana i predložio mu da snime video. Obojica su prešla u plesni klub Universe Dance Crew, s kojim su već nastupali na Supertalentu, ali ovaj put su došli kao duo jer imaju jako dobru povezanost. Međusobno se uvažavaju, nikad se ne svađaju i druže se i izvan plesa. Jako su dobri prijatelji i imaju puno poštovanja jedan prema drugome.

Prije tri godine je preminuo njihov glavni trener Saša Krnetić, za kojeg su bili jako vezani, a tužna vijest jako ih je pogodila. Upravo su zbog toga odlučili prijeći u drugi plesni klub, s kojim i danas surađuju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija Janko Popović Volarić +7 Marina Gazija Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Maja Šuput +7 Jerry Vale Celebrity Bio je odvjetnik u Dubaiju i imao sve, a sada pjeva na ulici: ''Ne želim biti prosjak, ovo mi je možda zadnja prilika''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene