Mateo Kovačić odlučio je obrisati većinu fotografija sa svog profila na Instagramu.

Galerija


Hrvatski reprezentativac i trenutačni igrač londonskog kluba Chelsea F.C., 25-godišnji Mateo Kovačić iznenadio je obožavatelje koji ga redovno prate na Instagramu nakon što je odlučio obrisati većinu objavljenih fotografija, uključujući i one s lijepom suprugom Izabel Kovačić.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić postali roditelji! Otkriven spol prve bebe, a već se šuška i o imenu Izabel Kovačić i Dina Dragija - 4 Ljepotice naših nogometaša izgledaju kao blizanke: Umirale od smijeha dok su okidale selfieje

Razlog zbog kojeg se odlučio na taj potez nije poznat, ali trenutačno se na njegovu profilu nalazi tek pet fotografija, koje su uglavnom snimljene na nogometnom terenu.

Izabel je s njim samo na jednoj fotografiji, i to onoj kojoj je objavio prije jedan dan nakon osvojena tri boda sa svojim klubom. Uz to je na profilu ostavio i jednu sliku vjerske tematike, vjerojatno da pokaže koliko mu vjera u životu znači.

Mateo je s obožavateljima sve donedavno dijelio fotografije iz privatnog i profesionalnog života, no očito je odlučio promijeniti pristup.

Matea na Instagramu prati više od 4 milijuna obožavatelja koji se nadaju kako će i dalje imati priliku uživati u prizorima iz života svog omiljenog nogometaša.

Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo