Slavlje ljubavi

Zauvijek jedno uz drugo: Mateo i Izabel Kovačić proslavili prvu godišnjicu braka, obilježili ju emotivnim fotografijama

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Galerija

Mateo i Izabel Kovačić svoju su dugogodišnju vezu prošle godine u ovo vrijeme okrunili brakom

Prošle godine u lipnju Mateo i Izabel Kovačić svoju su dugogodišnju vezu okrunili brakom, i to u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje su se i upoznali.

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Pogledaj i ovo Mateo Kovačić imao je i dobar povod Mateo Kovačić objavio fotografije sa svojim sestrama, rijetko ih pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

Taj dan slavili su s najbližim prijateljima i razdraganim članovima obitelji, a prvu godišnjicu obilježili su i emotivnim fotografijama na društvenim mrežama kojima su svima dali do znanja da su jedno drugom najveća podrška. Dok je hrvatski nogometni reprezentativac podijelio fotografiju s vjenčanja, Izabel je objavila onu s nogometnog terena uz koju je napisala da će zauvijek biti njegova navijačica broj jedan. 

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Mateo i Izabel upoznali su se još u srednjoj školi dok je danas naš uspješni nogometaš bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene