Lijepa priča

Matej je odluku donio bez grča i nedoumica: "Karla ima sve ono što tražim kod jedne cure, ali..."

Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović i Karla Anić (Foto: Nova TV) Matej Mlađenović (Foto: Instagram) Matej i Ljiljana Mlađenović (Foto: Nova TV) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) +0 Matej Mlađenović (Foto: IN Magazin) Galerija

Matej Mlađenović u finalu showa "Ženima sina?" odabrao je Karlu, djevojku koja ga je osvojila svojim kvalitetama i izgledom.

Između Karle i Ivane Isabelle u finalu showa "Ženim sina?" Matej Mlađenović odlučio se za Karlu, No istaknuo je da između njih ne postoji nikakav ljubavni odnos, već se rodilo prelijepo prijateljstvo, pa je tako prsten ostao na jastučiću.

Pogledaj i ovo Josip Kotlar (Foto: Instagram) MA NIJE VALJDA?! Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

"Vrednije mi je imati prijateljicu do kraja života nego upropastiti to s nekom mojom potrebom ili nečime što nije iskreno. Krajem ovog showa ne zatvaramo vrata i tko zna što će se još poslije dogoditi u životu", komentirao je Matej svoju odluku, a iako je Karla bila favoritkinja mame Ljiljane od samog početka, i ona je zadovoljna krajnjim ishodom.

"Oni su veliki prijatelji i netko tko se trebao naći", zaključila je mama. Da Matej u Karli ima pravu prijateljicu, potvrdila je i ona sama.

"Ja sam mu pokazala drugu sferu ženskog roda, da nije sve samo naći curu za jednu noć, nego da sa ženskom osobom muškarac može graditi kvalitetan odnos bez diranja i ljubljenja. To čak nosi veće kvalitete", zaključila je Karla.

S Matejom smo razgovarali nakon finala, u kojem se on, kako nam je otkrio, zapravo sjajno osjećao.

"Osjećaj u finalu bio je sjajan. Nije bilo grča niti nedoumica. Konačnu sam odluku u biti znao od samog početka tako da sve se posložilo baš onako kako je trebalo. Super smo se družili, stekao sam super prijateljice i mislim da je u finalu jedino svima bilo žao jer se naše druženje završava", rekao nam je Matej.

Njegovoj odluci da izabere Karlu pridonijelo je ono čime ga je ona uspjela osvojiti, iako možda ne na onaj, pravi romantični način.

"Karla je, kao što sam već rekao, sve što tražim kod cure. Jednostavna, zgodna, zabavna, spontana, pametna, vrijedna. Jedina mala prepreka koja stoji između nas je ta razlika u godinama. Ali mi smo još uvijek svakodnevno u kontaktu, vidimo se i družimo. Mislim da smo mi jedini od svih kandidata koji i dalje razvijaju svoj odnos", otkrio nam je Matej.

Njegova mama Ljiljana bila mu je podrška tijekom cijelog showa, a i Matej je pokazao koliko mu ona znači.

"Mama bi bila uz mene što god i za koga god se ja odlučio, ali ona je prezadovoljna s Karlom i mislim da bi i sama nju odabrala da je ona odlučivala", zaključio je.

Mateju se pred kamerama isprva bilo malo teže opustiti i pokazati osjećaje te je tek pred kraj otpustio sve kočnice.

"Sigurno da je, pogotovo na samom početku dok se nisam malo opustio. U biti sam tek na kraju otkrio jedan pravi dio sebe, ali mislim da to nikada pred kamerama nije u potpunosti i teško je prave osjećaje prenijeti na mali ekran", smatra Matej.

Show "Ženim sina?“ ostat će mu u lijepom sjećanju, s dozom tuge što je televizijska avantura završila.

"Ostat će mi u sjećanju po super ekipi, onoj ispred, ali i onoj iza kamera, zanimljivim putovanjima i aktivnostima, puno pjesme, puno smijeha i pokojoj svađi", priznao nam je Matej.

Ivana Isabella možda nije dobila prsten od Mateja, ali nam je otkrila kako je nakon završetka showa zapravo svime zadovoljna. 

"Nismo znale koga će Matej odabrati, ali nije nam bilo toliko ni bitno jer smo već izgradili dobro prijateljstvo. Prema njemu nisam razvila jače i dublje osjećaje pa smo uživali, pjevali i družili se sa ostalim curama do samoga kraja. Show je ispunio očekivanje jer sam željela novu životnu avanturu, putovanja, nove prijatelje i to sam dobila", jednostavno je rekla Ivana Isabella, koja očito ne žali previše za propuštenom prilikom osvajanja Matejeva srca. 

Situacija Ivane Isabelle u showu bila je specifična jer je ona zapravo inicijalno bila članica Josipova tima, tj. natjecala se za osvajanje njegova srca. Atmosfera u njegovu domu, doduše, nije joj se svidjela, pa je sreću potražila u Matejevu okrilju - i to nije požalila do samog kraja. 

"Kod cura me iznenadilo što su se toliko zagrijale za Josipa i toliko grizle. Kod Mateja me pak dočekala totalna suprotnost i odlična atmosfera u kući. Za kandidate bih mogla reći da se vidi veliki pomak od početne do finalne emisije, obojica su na neki način sazreli", zaključila je Ivana Isabella i dodala kako ona na ostale cure nije gledala kao na konkurenciju. 

"Show ću pamtiti kao avanturu života, koja me obogatila novim iskustvima. Dvije divne obitelji, dva simpatična dečka, dvije majke kraljice i puno cura. S nekima sam i dalje u kontaktu, a neke od njih dale su mi dobru životnu lekciju. Sve u svemu, show kojeg ću se rado sjećati", rekla je Ivana Isabella i stavila točku na i cijeloj priči. 

Sve o showu "Ženim sina?" i njegovim kandidatima pratite na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene