Matej Mateković nastupio je posljednji u šestoj emisiji showa Supertalent i zasluženo dobio zlatni gumb.

Galerija


Matej Mateković 8-godišnji je dječak koji je potaknut nastupima natjecatelja s hula-hupom u prošlim sezonama Supertalenta došao pokazati što on zna raditi s njime. Matej, koji je sebi kao umjetničko nadjenuo ime Matej Veličanstveni, poželio je pokazati da je hula-hup ''cool'' te da se time mogu baviti i dječaci.

Vezani članci Darija Brnić (Foto: Screenshot) Pogledajte sve nastupe: Bilo je tu malo twerkanja, pjevanja, adrenalina, a imamo i treći zlatni gumb! Frano Ridjan i Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) S njima nikad nije dosadno: Frano odnio Maju s pozornice pa je posjeo u sigurne ruke!

''On je primjer drugoj djeci da se razlike ne osjećaju, da treba prihvatiti svaku razliku i da je to sve isto. Ja se nadam da će Matej biti uzor i primjer za tako nešto'', rekla je njegova majka Lidija prije njegova nastupa. 

Matej je itekako dokazao da mu vrtnja hula-hupom ide odlično.

''Ja sam vidjela plesačice na hula-hupu duplo trostruko starije od tebe, ali nisu ti bile ni do gležnja'', rekla mu je Martina poslije njegova nastupa.

''Ti se toliko veseliš tome i uživaš, imaš talent koji je fantastičan i nastup je bio bombon'', nahvalio je Janko Mateja.

''Bio si božanstven i veličanstven'', komplimentima se pridružila i Maja.

Davor se samo složio sa svojim kolegama iz žirija.

''Bio si mi super, zanimljiv, ni u jednom trenutku mi nije bilo dosadno, vidi se da imaš sve posloženo, s pravom si rekao svoj nadimak'', zaključio je.

Trebalo je na kraju i glasati, ali to ovaj put nije bilo potrebno. Naime, Frano i Igor iskoristili su svoju mogućnost da pristisnu zlatni gumb jer svatko treba slijediti svoj san, baš kao i Matej.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.