pobjegli u toplije krajeve

Tenisač Mate Pavić nakon dugo vremena objavio fotku s lijepom djevojkom i pokazao gdje uživaju

Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) +0 Mate Pavić i Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Galerija

Mate Pavić na Instagramu se javio s Maldiva gdje je otputovao na odmor s djevojkom Katarinom Jurkin.

Najbolji hrvatski tenisač u parovima, Splićanin Mate Pavić, otputovao je na zasluženi odmor.

Na Instagramu se javio s egzotičnih Maldiva gdje trenutno uživa s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Jurkin te je nakon dugo vremena objavio i jednu njihovu zajedničku fotografiju.

A sudeći prema svim fotkama iz galerije koju je podijelio, par dane provodi na plaži, opuštajući se uz šampanjac i koktele.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mate Pavić (@pavicmate)

"Wow, ovo je stvarno raj", "Hvala ti što si objavio svoju fotku na kojoj poziraš bez majice", "Prelijep otok i par", neki su od komentara koje je splitski tenisač dobio ispod fotki za koje je skupio i na tisuće lajkova.

Mate i Katarina u vezi su već godinama, no svoju romansu čuvaju daleko od očiju javnosti i ovo je jedan od rijetkih zajedničkih trenutaka koji su odlučili podijeliti s javnosti. Katarina se 2016. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske na kojem je odnijela lentu druge pratilje.

Iza Pavića je jako uspješna godina u njegovoj karijeri, jer je ovo ljeto u paru s Nikolom Mektićem osvojio Wimbledon, a zatim i zlatnu olimpijsku medalju nakon što su u finalu porazili drugi hrvatski par, Ivana Dodiga i Marina Čilića.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene