taman kada se oporavio...

Mišo Kovač je pozitivan na koronavirus, opet je završio u bolnici, a zarazila se i njegova obitelj

Mišo Kovač na Poljudu - 1 Mišo Kovač na Poljudu - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Galerija

Mate Mišo Kovač, njegova supruga Lidija i kći Ivana pozitivni su na koronavirus.

Samo desetak dana nakon što je pušten iz splitske bolnice, legendarni pjevač Mate Mišo Kovač ponovno je hospitaliziran i to jer je pozitivan na koronavirus, doznaje Slobodna Dalmacija.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Kakav duo! Najposebnija gošća na koncertu Miše Kovača rastopila je publiku, a ni on sam nije uspio obuzdati emocije!

Osim Miše na koronu su pozitivne i njegova supruga Lidija te kći Ivana koja ga je prije nekoliko dana posjetila u Strožancu pokraj Splita gdje se on nalazi već nekoliko mjeseci.

Miši se zdravstveno stanje narušilo preko noći pa je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu gdje je bio priključen i na respirator, ali je u srijedu pušten na kućnu njegu i trenutno se sa suprugom i kćeri nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu, otkrili su izvori bliski pjevaču za Slobodnu Dalmaciju.

Poznato je i da su Mišo, Lidija i Ivana cijepljeni protiv koronavirusa.

Podsjetimo, Mišo je krajem prošlog mjeseca hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom. Tamo je napravio test na koronavirus, a rezultat je bio negativan.

Mišo je u bolnici završio i u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac Celebrity Mate Rimac progovorio o teškom odrastanju: "Jako su me zlostavljali, ali nisam nikome govorio o tome"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić Nekad i sad Isplivale pomalo zaboravljene fotke Maje Šuput i Ivane Banfić, prije 14 godina ovako se tulumarilo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene