Uvijek iskren!

Mate Bulić oglasio se o zdravlju poslije teške borbe s koronom, a evo i kako komentira reakcije zbog Moje Hercegovine na Poljudu!

Mate Bulić Mate Bulić DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 2 Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 1 Mate Bulić s rođakom Franom Peharom (Foto: IN Magazin) +1 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Mate Bulić otkrio je kako se osjeća nakon što je prebolio koronavirus, zbog kojeg je u bolnici završio na devet dugih mjeseci.

Pjevač Mate Bulić prije nekoliko se mjeseci uspješno oporavio od koronavirusa, s kojim je vodio tešku borbu i devet je mjeseci proveo u bolnici, a sada je progovorio o svojem iskustvu, ali i kako se danas nakon svega osjeća.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

"Ja sam u bolnici završio u prosincu 2020. godine, a na kućnu njegu sam poslan u osmom mjesecu ove godine, ali eto, hvala Bogu, sve je OK i sad polako stajem na noge'', rekao je.

A upravo je Matina pjesma "Moja Hercegovina" bila jedna koja se orila splitskim Poljudom nakon utakmice Hrvatska-Rusija i on zbog toga ne krije sreću, iako je na društvenim mrežama izazvala podijeljene reakcije.

"Ona je uvijek prikladna u bilo kojem društvu i bilo koje vrijeme zato što je to stvarno dobra pjesma. Te emocije, to je stvarno bilo nešto posebno kod svih nas koji smo pratili utakmicu, koji smo pravi navijači, i prema tome, meni je posebno drago što su slušali moju pjesmu i hvala dečkima što su pjevali moju pjesmu'', izjavio je za Večernji list Mate, koji je inače prijatelj s izbornikom Zlatkom Dalićem već posljednjih 35 godina.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) +16 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pričalo se da je mrtva i da su svi detalji zataškani, a ona izgleda kao da u 20 godina nije ostarjela ni dana!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene