Mate Bulić je od ponedjeljka u bolnici i srećom nije na respiratoru nego trenutno prima kisik.

Galerija


Mate Bulić (63) završio je u bolnici nakon što se zarazio koronavirusom, a njegov tim je izvijestio o njegovom zdravstvenom stanju na Instagramu. 

Vezani članci Neobični dueti Hrvatske - 14 Neočekivani, a uspješni: Koji su dueti iznenadili hrvatsku glazbenu scenu? Veliki povratak Mate Bulića - 10 Mate Bulić javio se iz Frankfurta, evo čemu se kralj dijaspore posvetio u kućnoj karanteni

"Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutno prima kisik, ali hvala dragom Bogu nije na respiratoru. Htjeli bismo skrenuti pažnju da bolest ne bira, i da se što više pazite i pridržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas. Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću", objavili su na pjevačevom službenom profilu. 

Mnogi obožavatelji su poželjeli Mati, koji nosi nadimak kralj dijaspore, brz oporavak. "Mate, legendo, drži se, brz oporavk ti želim", "Mate, vrati nam se što prije i skupi opet prijatelje da što prije zapjevamo", "Mate, prijatelju. U šoku sam. Upravo mi je javljeno. Želim ti brz oporavak. I da se brzo vidimo", poručili su Buliću. 

Tko je plavuša koja često prati Bandića u stopu? Bivša misica završila je stomatologiju, a onda se pojavila u politici