Slikar Matan Vukčević doživio je malu nezgodu nakon što je odradio svoj performans u prvoj emisiji showa ''Supertalent''.

Galerija


Slikar Matan Vukčević (31) jedan je od natjecatelja nove sezone showa Supertalent, a nakon što se predstavio svojim neobičnim stilom slikanja s pjesmom Thompsona u pozadini, Maja Šuput ga je pohvalila.

Vezani članci Maja Šuput Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama'' Milan Majstorović - 6 Talent Milana Majstorovića koji ima 87 godina teško je riječima opisati, možda će vam sve biti jasnije kad vidite video!

"Ovo je fenomenalno, vi ste toliko drugačiji od ostalih, ovo je emisija koja obožava ljude poput vas, nisam se nadala ovom vau efektu, izbor muzike je nebitan, napravli ste mega sliku u rekordnom roku, vi ste supertalent to je to", zaključila je.

A dok je šetao prema Šuput da joj se zahvali na lijepim riječima, pao je s pozornice. Od sreće i uzbuđenja nije vidio rupu koja je bila ispred njega, između pozornice i žirija te je samo propao, ali brzo je i ustao. Našalio se kako dobro trenira pa se zato uspio spremno dočekati na noge.

Članovi žirija su se malo zabrinuli za njega, ali kada su vidjeli da je dobro, okrenuli su sve na šalu.

Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

Bujnu violinisticu sa suprugom je spojila ljubav prema Bogu, a oboje vjeruju da su njezine molitve čudotvorne: "Neplodne žene su zatrudnjele"

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju