objasnila sve

Martina Tomčić zaključila u čemu su Hrvati posebno dobri, evo zašto su je zasmetale kritike na popularni show

Martina Tomčić Martina Tomčić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić pratila je prvu emisiju showa "Ples sa zvijezdama", a na Instagramu je otkrila što ju je zasmetalo.

Martina Tomčić na Instagramu je otkrila da je pratila show "Ples sa zvijezdama", no jedna stvar joj je zasmetala.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Pedro Soltz još je pod dojmom Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

"Gledam "Ples sa zvijezdama", a u pauzama bacim pogled na društvene mreže... Zaključujem da su Hrvati u velikom broju vrhunski plesači, koreografi, voditelji, kostimografi... Ma za poželjeti! I ne, nisam izgubila svoju kritičnost", napisala je na Instagram storyju. Otkrila je i tko joj se posebno svidio.

"Ples sa zvijezdama gledamo i iduće nedjelje? O, da... I to Paula Jeričević i Filip Vidović, Valentina Walme i Pedro Soltz, Helena Janjušević i Sandi Pego, Gabriela Pilić i Marko Petrić, Bojana Gregorić Vejzović i Goran Vogleš. I ostali kandidati su se lijepo potrudili", istaknula je Tomčić.

Martina Tomčić inače je sjedila u žiriju posljednje sezone popularnog showa "Supertalent" uz pjevačicu Maju Šuput, glumca Janka Popovića Volarića te stručnjaka za uspješnu komunikaciju i plesača Davora Bilmana, a veliku pobjedu odnijela je Anatacha Filimone, kojoj je upravo Martina dodijelila zlatni gumb u audicijskoj emisiji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vesna Dragojević Celebrity Udovica Olivera Dragojevića objavila staru fotku legendarnog glazbenika i obilježila njihov posebni dan

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer +2 Lucija Lugomer Celebrity Lucija Lugomer u mini haljini vješto iskoristila raskošne adute, žiri joj poručio da ima savršeno tijelo za sambu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene