Ponovio bi iskustvo

Ninu je žao što je napustio show ali je ponosan na sebe: "Izašao sam iz komfort zone i ne bih mijenjao partnericu"

Martina Živko i Nino Uzelac (Foto: Nova TV) Martina Živko i Nino Uzelac (Foto: Nova TV) Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Živko i Nino Uzelac (Foto: Nova TV) Martina Živko i Nino Uzelac (Foto: Nova TV) Martina Živko i Nino Uzelac (Foto: Nova TV) Martina Živko i Nino Uzelac (Foto: Nova TV) Martina Živko (Foto: Instagram) Ljepotice i genijalci, Martina Živko (Foto: Nova TV) Ljepotice i genijalci, Martina Živko (Foto: Nova TV) Ljepotice i genijalci, Nino Uzelac (Foto: Dnevnik.hr) Nino Uzelac (Foto: PR) Martina Živko (Foto: Instagram) +1 Martina Živko (Foto: Instagram) Galerija

Razgovarali smo s Ninom Uzelcem koji je s Martinom Živko napustio show "Ljepotice i genijalci".

Martina Živko i Nino Uzelac napustili su show "Ljepotice i genijalci" nakon eliminacijskog kviza u kojem se nisu najbolje snašli.

Pogledaj i ovo Anja Brkić (Foto: Privatni album) Neočekivano ispadanje Neshvaćena ljepotica iskustvo bi ponovila, ali joj je krivo zbog jedne stvari: "Nisam dala sve od sebe"

Nakon izlaska iz vile u kojoj su proveli nekoliko tjedana, razgovarali smo s Ninom koji nam je otkrio kako se osjeća nakon izlaska i bi li ponovio slično iskustvo.

"Bilo mi je žao napustiti show zbog okolnosti u kojima smo završili u eliminacijskom kvizu, ali mi na kraju pameti nije bilo da ćemo uspjeti ovako daleko dogurati, pa je to bilo zabavno i poučno iskustvo. Ponosan sam na naše nastupe u izazovima, izašao sam iz svoje komfort zone u nekoliko izazova kao što je ples ili neuspješni pokušaj šminkanja i mislim da će me ovaj show pozitivno obilježiti za ostatak života. Veselim se vidjeti kako će se ostatak kuće nositi s novim izazovima koji im dolaze", otkrio nam je Nino.

Prema njegovu mišljenju on i Martina su se u izazovu našli protiv para koji je bio dobro uigran, složen i bolje je naučio gradivo.

"Karlo me iznenadio svojim poznavanjem plesne umjetnosti i bilo je teško natjecati se u kvizu protiv njega", priznao je Nino.

Nakon showa Nino nije dobio nove obožavateljice, a ne susreće se ni sa znatiželjnim prolaznicima na ulici.

"Prepoznao me samo službenik u pošti, nažalost zbog pada na poligonu na izazovu na Žumberku", otkrio nam je Nino.

Na kraju svega, show će mu ostati u jednom lijepom sjećanju.

"Izazovi su bili zanimljivi i kreativni, bilo mi je drago kako smo Martina i ja uspjeli pobijediti u zajedničkom i dobro se snaći u većini ostalih izazova. Definitivno bih ponovio iskustvo i ne bih mijenjao svoju partnericu", zaključio je Nino.

Ipak, s Martinom se nakon svega vidi samo u prijateljskom odnosu.

"Nadam se da ću ostati u kontaktu s Martinom i ostalim ukućanima i nakon izlaska iz showa, ali mislim da ne bih mogao biti u vezi s djevojkom s kojom nemam puno sličnih interesa", priznao je ovaj genijalac.

Show "Ljepotice i genijalci" pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) +5 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Celebrity Uživao u Dubrovniku pa kupio najskuplji auto na svijetu: Ronaldo iskeširao 11 milijuna eura za novog ljubimca?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene