Razgovarali smo s Ninom Uzelcem koji je s Martinom Živko napustio show "Ljepotice i genijalci".

Galerija


Martina Živko i Nino Uzelac napustili su show "Ljepotice i genijalci" nakon eliminacijskog kviza u kojem se nisu najbolje snašli.

Vezani članci Marina Orsag - 2 Proglasili je jednim od najvećih iznenađenja showa "Tvoje lice zvuči poznato", fanovi joj poručili da više pokazuje noge Indira Levak Indira pokazala cijelo vatreno izdanje u kojem je bujni dekolte došao do izražaja, fanovi joj pišu: ''Bomba si!''

Nakon izlaska iz vile u kojoj su proveli nekoliko tjedana, razgovarali smo s Ninom koji nam je otkrio kako se osjeća nakon izlaska i bi li ponovio slično iskustvo.

"Bilo mi je žao napustiti show zbog okolnosti u kojima smo završili u eliminacijskom kvizu, ali mi na kraju pameti nije bilo da ćemo uspjeti ovako daleko dogurati, pa je to bilo zabavno i poučno iskustvo. Ponosan sam na naše nastupe u izazovima, izašao sam iz svoje komfort zone u nekoliko izazova kao što je ples ili neuspješni pokušaj šminkanja i mislim da će me ovaj show pozitivno obilježiti za ostatak života. Veselim se vidjeti kako će se ostatak kuće nositi s novim izazovima koji im dolaze", otkrio nam je Nino.

Prema njegovu mišljenju on i Martina su se u izazovu našli protiv para koji je bio dobro uigran, složen i bolje je naučio gradivo.

"Karlo me iznenadio svojim poznavanjem plesne umjetnosti i bilo je teško natjecati se u kvizu protiv njega", priznao je Nino.

Nakon showa Nino nije dobio nove obožavateljice, a ne susreće se ni sa znatiželjnim prolaznicima na ulici.

"Prepoznao me samo službenik u pošti, nažalost zbog pada na poligonu na izazovu na Žumberku", otkrio nam je Nino.

Na kraju svega, show će mu ostati u jednom lijepom sjećanju.

"Izazovi su bili zanimljivi i kreativni, bilo mi je drago kako smo Martina i ja uspjeli pobijediti u zajedničkom i dobro se snaći u većini ostalih izazova. Definitivno bih ponovio iskustvo i ne bih mijenjao svoju partnericu", zaključio je Nino.

Ipak, s Martinom se nakon svega vidi samo u prijateljskom odnosu.

"Nadam se da ću ostati u kontaktu s Martinom i ostalim ukućanima i nakon izlaska iz showa, ali mislim da ne bih mogao biti u vezi s djevojkom s kojom nemam puno sličnih interesa", priznao je ovaj genijalac.

Show "Ljepotice i genijalci" pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Uživao u Dubrovniku pa kupio najskuplji auto na svijetu: Ronaldo iskeširao 11 milijuna eura za novog ljubimca?!