Dame i gospodo, Martina!

Ne možemo se nadiviti ljepoti i talentu jedne od Severininih plesačica s njezine rasprodane turneje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martinu Vuletić šira je javnost upoznala prije 5 godina kada je objavljena snimka koreografije za koju je bila zaslužna upravo ona.

Severina je 16. studenog krenula na svoju turneju "The Magic Tour" s brojnim plesačima i plesačicama.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Među njima su i dvije mentorice našeg showa "Ples sa zvijezdama", Valentina Walme i Helena Janjušević, ali i Zagrepčanka Martina Vuletić. Nju je šira javnost upoznala prije 5 godina kada je na YouTubeu objavljenja snimka koreografije na hit slavne Beyonce "Partition", za koju je bila zaslužna upravo Martina.

Uz nju su plesale i poznate domaće plesačice Brita Bobetić, Karla Ileš i Lucija Marković, a video je dosad pogledalo više od 6,6 milijuna pretplatnika.

Plavokosa ljepotica otad je plesala uz brojne poznate osobe, i na njihovim koncertima i u spotovima, a za ovu ju je čarobnu turneju angažirala i Severina.

Martina, poznata i pod nadimkom Vule, vrlo je popularna i na Instagramu, na kojem ju prati gotovo 30 tisuća ljudi, a vjerujemo kako je to tek njezin početak.

Na žalost muškog dijela publike, Martina je već godinama sretno zaljubljena, a kad je žena sretna i ispunjena, može pokoriti cijeli svijet.

"Sve je to igra i zabava, no ono što slijedi bit će za knjige - Zagrebe, vidimo se uskoro", napisala je plesačica pored posljednje fotografije s turneje iz beogradske Štark Arene, na kojoj pozira u tada još praznoj dvorani u uskom kožnom kombinezonu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

Severinin zagrebački koncert zakazan je za 7. studenog u Areni Zagreb

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene