Wow!

Naša zanosna plesačica drastično promijenila imdiž: "Mislila sam da je Khloe Kardashian objavila novu sliku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Vuletić odlučila se nakon dugo vremena na kraću frizuru.

Hrvatska plesačica i influencerica Martina Vuletić osim po sjajnom plesačkom talentu i nevjerojatnoj ljepoti domaćoj je javnosti bila poznata i po svom zaštitnom znaku, dugoj plavoj platinastoj kosti, no sada je očito došlo vrijeme za nešto novo.

Pogledaj i ovo showbuzz Dame i gospodo, Martina! Ne možemo se nadiviti ljepoti i talentu jedne od Severininih plesačica s njezine rasprodane turneje

Naime, Martina se na profilu na Instagramu pohvalila drastičnom promjenom imidža i pohvalila se novom, puno kraćom frizurom.

"Vule izvan svoje komfort zone", napisala je kratko uz objavljenu fotografiju i time priznala da odluku o skraćivanju kose nije donijela tako lako.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

I dok je nekoliko njezinih pratitelja izrazilo žaljenje zbog promjene, većina ih je oduševljena promjenom, a neki su je čak usporedili sa slavnom Khloe Kardashian.

"Tko je lijep je lijep. Točka", "Predivna si", "Wow, super ti stoji nova frizura", "Čudo", "Zurka je top", "Meni si bolja s ovom frizurom", "Ovo ti je najljepša slika, stvarno", "Ista Khloe", "Mislila sam da je Khloe Kardashian objavila novu sliku", "Tako ti savršeno stoji ova kratka kosa", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) +0 Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Celebrity Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene