šareni božić

Martina Tomčić pokazala blagdanski ugođaj iz svoga doma pa otkrila i što joj je kći proglasila bezveznim

Martina Tomčić Martina Tomčić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić na Instagramu je pokazala kako je uredila dom za Božić, a napisala je i koja je bit Božića.

Martina Tomčić na Instagramu je otkrila dio blagdanskog ugođaja iz svoga doma, a ispričala je i kako je teklo uređenje.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''jedna je srodna duša'' Samo jednom se ljubi...ili ipak više puta? Domaće vijezde priznale koliko su puta iskreno voljele u životu!

"Prije više od 20 godina slavila sam sa suprugom naš prvi zajednički Božić! Prvi bor (u tegli), prvi ukrasi (od prirodnih materijala) koje smo skupljali godinama kao cura i dečko na zajedničkim putovanjima, prve ručno rađene drvene jaslice (naručila sam ih od udruge slijepih i slabovidnih osoba)... Ove godine sam prepustila dekoraciju doma mojoj maloj (a opet iznenada velikoj) kreativki koja je sve moje “stare” ukrase proglasila bezveznima i nakitila stan šljokicama, lampicama, šljaštećim figuricama i ukrasima", napisala je Martina te dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Uz isprike “sorry mama, znam da ti se ovo ne sviđa, ali molim teeeeee da bude ovako”! i tako…spojili smo šareni Božić s mojim drvenim jaslicama i dobili bit Božića - zajedništvo, ljubav, mir i radost! neka je i svima Vama sretan Božić!", napisala je Martina.

"To vam jednostavno dođe tako, vrimena se minjaju, ali bit svega je ovo sto ste rekli na kraju", "I to je lijepo", "Upravo tako", samo su neki od komentara koje je dobila uz najljepše božićne želje svojih pratitelja.

Martina Tomčić inače je donedavno sjedila u žiriju popularnog showa "Supertalent" uz pjevačicu Maju Šuput, glumca Janka Popovića Volarića te stručnjaka za uspješnu komunikaciju i plesača Davora Bilmana, a veliku pobjedu odnijela je Anatacha Filimone, kojoj je upravo Martina dodijelila zlatni gumb u audicijskoj emisiji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Galecki (Foto: Instagram) +0 John Galecki (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda ekipa iz blagdanskog klasika koji nas nasmijava već 32 godine, među njima je i zvijezda hit-serije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene