Jezikova juha

Zagrebačka crkva dopustila ulazak psu ili…? Supruga nogometaša ušetala s ljubimcem u skupocjenoj torbi

Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Junior i Marta Fernandes (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) +0 Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Galerija

Marta Fernandes u zagrebačku crkvu ušla je sa psom. Iako se na prvu činio neprimjetan, žena nogometaša dobila je puno komentara.

Marta Fernandes, supruga Juniora Fernandesa Da Silve, nekada nogometaša Dinama, iznenadila je brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes u prozirnoj bluzi Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca na Instagramu se obožava hvaliti luksuzom, a pobrinula se i da je svi primijete u izlasku gdje nema tko nije bio!

Naime, Marta je na krštenje jednomjesečnog sina povela i psa, obiteljskog ljubimca Timmyja.

Radi se o pomeranskom špicu kojeg je supruga nogometaša stavila u torbu Louis Vuitton te je tako prisustvovao ceremoniji krštenja.

Jedna se pratiteljica na Instagramu pitala što radi pas u crkvi, na što je druga odgovorila: ''I ja se pitam. Ni na jednom svetom mjestu nije opravdano. Gospođo Fernandes razočarana sam''.

Marta se na komentare nije osvrtala, a nije poznato je li crkva dopustila psića u torbi ili je obitelj Fernandes to napravila svojevoljno.

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene