Marta Fernandes u zagrebačku crkvu ušla je sa psom. Iako se na prvu činio neprimjetan, žena nogometaša dobila je puno komentara.

Galerija


Marta Fernandes, supruga Juniora Fernandesa Da Silve, nekada nogometaša Dinama, iznenadila je brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Vezani članci Marta i Junior Fernandes Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo Marta Fernándes Bivši dinamovac napokon upoznao sina koji se rodio u kolovozu, njegova supruga u Dubai je stigla privatnim avionom

Naime, Marta je na krštenje jednomjesečnog sina povela i psa, obiteljskog ljubimca Timmyja.

Radi se o pomeranskom špicu kojeg je supruga nogometaša stavila u torbu Louis Vuitton te je tako prisustvovao ceremoniji krštenja.

Jedna se pratiteljica na Instagramu pitala što radi pas u crkvi, na što je druga odgovorila: ''I ja se pitam. Ni na jednom svetom mjestu nije opravdano. Gospođo Fernandes razočarana sam''.

Marta se na komentare nije osvrtala, a nije poznato je li crkva dopustila psića u torbi ili je obitelj Fernandes to napravila svojevoljno.