Marko Škugor dobio drugog sina - kruna izvrsne godine hrvatskog José Carrerasa.


'Rodija se sin, šesan, lip i fin. Bog mu sriće da, dugo živija!, napisao je na svom Facebook profilu Marko Škugor u četvrtak 16. lipnja i sa svojim mnogobrojnim fanovima podijelio obiteljsku sreću zbog dolaska malenog Petra, drugog sina obitelji Škugor.

Maleni Petar rodio se u Šibeniku sa 2,820 grama i 49 centimetara. I Petar i mama Ivana su dobro, potvrdio je presretni tata, a najviše se prinovoj razveselio 'veliki' brat, dvogodišnji Andrija. 'Iako je prije govorio da ne želi brata, kad ga je ugledao, predomislio se. Sad priča kako će ga ljubiti i voziti na svom motoru', smije se Marko.

Ova godina odlično je počela za Marka - objavio je svoj album prvijenac 'Dalmatinska vilo' koji je bio među 5 najprodavanijih u Hrvatskoj, ljeto mu je puno zakazanih nastupa, a kruna sreće definitivno je proširenje obitelji.

'Kad se osvrnem oko sebe, nemam što drugo za reći nego 'hvala'. Jako sam zahvalan na svim dobrima koje imam, obitelji, prijateljima, karijeri, divnim fanovima. Prase je već spremno da proslavimo dolazak Petra, još kad Hrvatska danas pobijedi Češku na EURU, bit će to dvostruka fešta u Šibeniku', smije se Marko.