Danijela Martinović i Marko Perković Thompson bili su zajedno devedesetih godina. Otad je puno prošlo, a mi smo naišli na video koji mnogi nikad nisu vidjeli.


Ana Maras Harmander oduševila je žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato", ali i Marka Perkovića Thompsona, kojeg je utjelovila izvevši pjesmu "Vjetre s Dinare". Tijekom godina Thompson se nije nimalo promijenio, osim frizure koja više nije ''rokerski'' dugačka.

Prije "Vjetra s Dinare", Perković se proslavio singlom "Bojna Čavoglave", ali i brakom s pjevačicom Danijelom Martinović. Naišli smo na video koji više ne možete vidjeti na televizijama. Naime, Danijela i Marko su 1992. godine zajedno izveli singl "Potonut ću", a koji postoji i na Thompsonovom albumu "Moli mala". Iako je video zajedničkog nastupa u međuvremenu nestao, donosimo vam audio zapis Thompsona i Danijele.

OVDJE pogledajte kako je ''Thompson'' upao u garderobu Lane Jurčević.

Bilo je to prije 24 godine, kada je Danijeli bilo tek 20, a njih dvoje tada još nisu niti bili zajedno! Čini se da je ovo bio mogući početak njihove veze, jer su se 1995. godine vjenčali, a brak su skrivali čak tri godine. Tek 2005. isti je poništila Crkva, a oboje su zbog toga bili sretni. Naime, nastavili su odvojenim životima, Danijela uz Grašu, a Perković uz suprugu Sandru.