Marko Mrkić i Iris Cekuš, voditelji IN magazina, otkrili su nam sjećaju li se neugodnih situacija koje su im se dogodile u životu.

Galerija


Iako to možda nije tema o kojoj se priča ispred televizijskih kamera, pitali smo voditelje IN magazina Marka Mrkića i Iris Cekuš koji im je najveći neugodnjak koji su doživjeli u životu.

Vezani članci Marko Mrkić (Foto: Instagram) Zbog Viktorije je postao prijatelj s Dinom Rađom, a s novom ulogom dobio je i novu partnericu Marko Mrkić i Iris Cekuš (Foto: Nova TV) On je plesač, ona svjetski poznati model, a uskoro ćemo ih gledati u novim ulogama

Kako su reagirali na pitanje i jesu li nam otkrili što im se to najgore dogodilo zbog čega su poželjeli propasti u zemlju od srama, provjerite u našem videu.

Prva emisija IN magazina emitirala se na Novoj TV 26. siječnja prije 11 godina. Emisiju od tada svakim radnim danom stvara tim od pedeset ljudi. Za njih nema pauze, nema odmora jer se ta zabavna lifestyle emisija kontinuirano emitira te iz tjedna u tjedan, od ponedjeljka do petka, zabavlja i informira svoje vjerne gledatelje.

Urednica emisije Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić vode tim od ukupno 13 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo i Julijana Bačić. Tu su i zaštitna lica emisije, voditeljice IN magazina Renata Končić Minea i Mia Kovačić, a nedavno su im se pridružili i Marko Mrkić i Iris Cekuš.

Ideja timu IN magazina ne nedostaje ni nakon više od desetljeća, jednakim žarom stvaraju se svakodnevno zabavni prilozi, rade zanimljivi intervjui s domaćim i stranim zvijezdama i produciraju nadahnjujuće reportaže, ali i duhovit i edukativan sadržaj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.