Nova pjesma

Nikad moćniji i energičniji Marko Kutlić objavio je pjesmu "U kapi tvoje ljubavi"

Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Igor Ivanovi? 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) +0 Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Galerija

Marko Kutlić predstavio je novu pjesmu "U kapi tvoje ljubavi".

Njegovo "Srce se spasilo", nakon čega je opjevao "Usne tvoje", a na kraju je bio "Sam protiv svih". Sve su to naslovi pjesama Marka Kutlića, mladića  za kojim uzdišu nebrojena ženska srca, a koji je svojim talentom, ali i radom, oduševio struku i obožavatelje.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić što kažete na ovu promjenu? Naš pjevač na koncertu u Tvornici pokazao drastičnu promjenu imidža, potpuno je promijenio boju kosu, a još je nešto žene oduševilo

Marko, nakon skladbi kojima je osvajao vrhove radijskih i televizijskih top lista, stiže sa novom pjesmom "U kapi tvoje ljubavi", u novom, još žešćem izdanju. Njegove izvedbe su sve, samo ne uobičajene, a ovoga je puta energijom i ritmom, glazbenu letvicu podigao iznimno visoko.

Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Foto: Igor Ivanovi?

Sam Marko, otkrio nam je kako je pjesmom želio prenijeti lijepu poruku, doprijeti do čovjeka, poručiti mu nešto, zagrliti ga ili isplakati se, a sve skupa, rezultat je njegovog trenutnog duhovnog i emotivnog stanja.

"U zadnje vrijeme sam odlučio raditi takve pjesme, jer mislim da na taj način, kada čovjek radi nešto što osjeća, u tom trenutku prenosi sirovu emociju i ljubav, kroz pjesmu, te tako najbolje dopire do ljudi. Pjesma "U kapi tvoje ljubavi" malo je drukčija od drugih mojih pjesama. Glazbeno izlazi iz nekih gabarita u kojima sam bio do sada. Moćniji zvuk, koji više naginje rock-u nego pop-u, i zreo teskt koji ima duboku poruku", izjavio je Marko.

"Da ne pričam puno o pjesmi, najbolje, poslušajte je, jer samo na taj način, može se u potpunosti dobiti prava slika onoga što sam htio reći, a i puno je moćnije, spretnije i energičnije izraziti se kroz pjesmu nego kroz govor. Kako bi rekao naš dragi Oliver "pismo moja iscidi san dušu u tebe“, tako sam i ja u ovu pjesmu. Nadam se da će ljudi to prepoznati i da će im se svidjeti novi zvuk koji donosim", dodao je. 

Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) Foto: Igor Ivanovi?

Na ovom spotu Marko nastavlja suradnju s ekipom iz dB studia. Tako će publika, ističe Marko, imati prilike vidjeti nešto drugačije, umjetnički i energično. "Kroz simboliku se prikazuje borba između dobra i zla. Nadam se da će se i novi vizualni identitet svidjeti ljudima", zaključio je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene