Sve sa stilom

Modni mačak svjedočio protiv bivše pjevačice grupe ET s crvenom torbicom u rukama

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (FOTO: Instagram) Galerija

Adonis Ćulibrk iz grupe ET na sudu je s bivšom pjevačicom Sarom Elenom Menkovskom, a danas je protiv nje svjedočio i Marko Grubnić.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje povodom privatne tužbe koju su Adonis Ćulibrk, Boytronic iz grupe ET, njegova supruga i njihova tvrtka zbog klevete podigli protiv bivše pjevačice Sare Elene Menkovske i njezine majke.

Pogledaj i ovo showbuzz NOVI DETALJI ZLOSTAVLJANJE, MALTRETIRANJE, ISMIJAVANJE Bivša pjevačica ET-ja uzvraća udarac

Podsjetimo, Sara Ellena je još 2016. godine otišla iz grupe zbog neprofesionalnog odnošenja prema noj, verbalnog i fizičkog maltretiranja, omalovažavanja, ogovaranja te vrijeđanja članova obitelji, kako sama tvrdi, a Adonis je odmah nakon njezinih izjava najavio tužbu za klevetu.

S druge strane, on tvrdi kako je Sara Elena prekršila ugovorne obveze te je zbog toga došlo do prekida suradnje.

Danas je na sudu svjedočio i Modni mačak Marko Grubnić i to protiv pjevačice, a čitavo je vrijeme u sudnici pokušavao sakriti lice od bliceva fotoaparata, no bezuspješno.

U trapericama, bijeloj majici i crnom sakou sa zlatnim gumbima, Marko nije izgledao previše raspoloženo, a nikako nismo mogli ne primijetiti crvenu torbicu u njegovim rukama koju nije ispuštao iz istih.

Istovremeno, tužena pjevačica i njezina majka u sudnici su čitavo vrijeme bile nasmijane te su spremno pozirale fotografima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene