Sve otkrili

Marko Grubnić: 'Svaki svoj zalogaj važem, imam posebnu dijetu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ciganović i Grubnić otkrili su nam svoje trikove za dobar izgled - kako smršavjeti i što odjenuti, otkrili su pred kamerama portala DNEVNIK.hr!

Tijekom četvrtka poslijepodne u centru Zagreba otvoren je gastro dućan 'Pantry', a u delicijama malih proizvođača koje su okupljene na jednom mjestu, uživali su brojni poznati Hrvati.

>> 'Zbog duge kose sam seksi i imam bolji ljubavni život'

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Svi moraju biti sređeni" Alka Vuica objavila je svoj novi predizborni plakat, pogađate li tko joj ga je uredio? "Preoduševljena sam!"

Stoga smo Nevena Ciganovća i Marka Grubnića uhvatili da nam otkriju svoje trikove koje koriste za dobar izgled tijekom ljeta!

'Opsjednut sam svojom linijom'

  'Kod mene doma nema nešto posebno za jesti. Ja nisam neki domaćin niti kuhar, ali znam dobro naručiti i dobro preporučiti', priznaje Marko Grubnić o svojim kuharskim sposobnostima. Na pitanje što bi preporučio od strane kuhinje, Marko odgovara: 'Ja sam po tom pitanju jako dosadan, za mene je uvijek posebna talijanska kuhinja, uvijek naručim jedno te isto'.

Marka smo pitali i pazi li na na svoju prehranu i liniju, a on nam je odgovorio: 'Da, moram priznati da sam malo opsjednut time, ne znam kad sam zadnji put nešto jeo kao da sutra ne postoji, skoro svaki svoj zalogaj vežem. Treniram i mislim da je važno da pazim što jedem. Nekad davno sam jeo junk food, ali sad si svaki zalogaj važem', kaže Marko.

Priznaje i kako je stalno na dijeti, a probao ih već jako puno. Sad, kaže, ima svoju dijetu. 'Pazim da ne unosim puno ugljikohidrata, jedem uglavnom meso i povrće i to je to', otkriva Modni mačak.

'Prošle godine sam otkrio Zrće'

'Prošle godine sam otkrio Zrće, dobro sam se proveo s društvom pa ću možda i ove godine otići, ali samo par vikenda i to je to', komentirao je Marko koji su mu planovi za nadolazeće ljeto. Oduševljen je i koncertnom ponudom u Zagrebu tijekom ovog ljeta pa otkriva kako će on već ovog vikenda posjetiti Severinin koncert u Areni Zagreb. 'To je meni nešto blisko, jako se veselim zbog toga, jako je volim i cijenim i skidam joj kapu do poda s ovim što je uspjela napraviti. Moram iskreno, iz srca reći da će nešto slično teško moći netko nadmašiti', komentira Marko.



Modni mačak oduševljen Severinom

'Kostimi su savršeni i sve to skupa na sceni izgleda savršeno. Jako se radujem tome! Bio sam na bezbroj koncerata, i Severininih i stranih i dugo me ništa nije tako zaintrigiralo. Baš se veselim! Iskreno, drago mi je da se napokon u Hrvatskoj netko odlučio za ovakav projekt, to je za svaku pohvalu', objasnio je.

Marko je savjetovao i što će se nositi ovog ljeta: 'Mislim da ću ovo ljeto, ja sebe i svoje klijentice, odijevati u neonske boje. Mislim da će neonske boje prštati na sve strane', bio je samouvjeren Mačak.

Neven Ciganović: 'Trudio sam se da naučim kuhati osnovne stvari'

  'Kuham sam i to najčešće kad sam na dijeti pa si sam moram doređivati obroke. Sad sam upravo na dijeti tako da sad nažalost moraš kuhati. Ne znam baš nešto pretjerano kuhati, ali najčešće su to ove stvari od riže i tjestenine. Potrudio sam se naučiti kuhati ono što je zdravo', iskren je bio Neven Ciganović.

Na pitanje koja je njemu najbolja dijeta, on odgovara: 'Moj savjet je svakom da pokuša sve moguće dijete i da onu dijetu koja mu najbolje djeluje na organizam, prilagodi sebi. Tako sam i ja napravio. Navijam apsolutno za sve dijete', kaže Neven.

Na pitanje planira li i on koncert Severine, Ciganović kako neće ići jer on više voli klupsku glazbu, ali je zato komentirao njezinu kostimografiju za turneju 'Dobrodošao u klub': 'Kostimografija je zanimljiva, ali premračnjačka za takve pjesme kakve ona izvodi', bio je iskren.

 Brojni poznati na otvaranju dućana

Osim Nevena Ciganovića i Marka Grubnića, na otvorenju su bili i brojni drugi poznati Hrvati kao što je  Iva Jerković, modeli Maja Cvjetković i Antea Kodžoman, Aleksandra Grdić, dizajner Tomislav Bahorić te dizajnerski dvojac ELFS – Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene