Marko Grubnić kojeg smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama" uz sve poslovne obaveze, uvijek pronalazi dovoljno vremena da se čuje s voljenim i dragim mu osobama.

Galerija


Naš domaći modni stilist Marko Grubnić ima pune ruke posle, no uspjeli smo ga nakratko uhvatiti da se prisjetimo njegova sudjelovanja u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" u kojem je pokazao zavidno plesačko umijeće.

Vezani članci Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 14 Hrvatski dizajneri otkrili svoje prijedloge za intimna vjenčanja i kakve su vjenčanice danas najtraženije Marko Grubnić Iznenađeni? Naš najpoznatiji stilist priznao što nikada ne bi obukao i obuo

Marko nam je u razgovoru otkrio i još neke detalje iz svog privatnog života, a saznali smo i koja je zadnja poruka koju je poslao ali i kome ju je poslao.

Cijeli razgovor s Markom pogledajte u našem videu.

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.
Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"