Marko Grubnić obožava slobodno vrijeme provoditi s majkom Brankom, a najčešće je on zaslužan i za njezine modne kombacije. Njih modni stilist često objavljuje na društvenim mrežama, a to je učinio i ovog puta.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić na Instagramu je ponovno izazvao oduševljenje serijom fotki na kojima pozira s mamom Brankom.

Vezani članci Marko i Branka Grubnić Marko Grubnić objavio fotku s atraktivnom mamom Brankom: "Nadam se da će i mene moji sinovi ovako paziti" Marko i Branka Grubnić Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi"

"Ne postoji ništa poput ljubavi između majke i sina", napisao je u opisu fotografije na kojoj su bezbrižno pozirali, ali u potpunosti modno usklađeni. "Nevjerojatno kako je mama lijepa i mlada", "Haljina je odlična", "Predivna", "Mama je top", samo su neki od komentara njegovih pratitelja.

Markova mama na sebi je imala haljinu s cvjetnim uzorkom i puf rukavima, a u prvi je plan izbacila svoj bujni dekolte. Marko je na sebi imao traperice, jednostavnu bijelu majicu i upečatljivi blejzer.

Prije nekoliko dana Grubnić je mami posvetio emotivne statuse povodom njezina 61. rođendana, a za nju je imao samo riječi hvale. Istaknuo je kako postoji toliko lijepih stvari koje može reći o njoj te bi lista mogla ići unedogled, a naglasio je kako će je voljeti do kraja vremena.

Svi i dalje bruje o rastavi Severine i Kojića, a on s osmijehom od uha do uha pokazao s kim je otišao na odmor